%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

Sejem Tečem

Razstavljavci

Apomedica Pharmazeutische Produkte GmbH

www.apomedica.si/nase-blagovne-znamke/dr-bohm

Apomedica je avstrijsko farmacevtsko podjetje, s sedežem v Gradcu na Štajerskem. Od leta 1968 razvija in proizvaja farmacevtske izdelke najvišje kakovosti. Na sejmu Tečem se predstavljamo s proizvodi namenjenim športnikom. Te proizvode odlikujejo edinstvene recepture, ki temeljijo na tradicionalnih spoznanjih in najnovejših raziskavah. Njihovo dobro delovanje potrjuje tudi zadovoljni uporabniki.

Beograjski maraton

Največja tekaška prireditev v Srbiji.

Bora d.o.o.

bora.si

Bora Sport Group, Bora d.o.o. je slovenski distributer uglednih blagovnih znamk s področja športa in prostega časa na področju regije Adriatik. Zastopamo blagovne znamke kot so COLMAR, CASCO, POC, KARPOS, BOXEUR DES RUES, MICO, DIADORA, SPORTFUL, in druge. Oblačila ter opremo za smučanje, kolesarstvo, pohodništvo, tek in prosti čas.

DRUŠTVO PRIPRAVE

priprave.si

Platforma PRIPRAVE za združevanje aktivnih ljudi na športni in emocionalni ravni, s ciljem povezovanja in ustvarjanja navdušenja za tekače preko celega leta. Uradne tekaške priprave na največji tekaški spektakel v Sloveniji in vse ostale dogodke doma in v tujini. Pridruži se nam na uradnih pripravah na Volkswagen Ljubljanski maraton. Skupaj ustvarjamo doživetje in ostajamo aktivni.

ELEVEN SPORTSWEAR SLOVENIA

www.elevensport.si

ELEVEN SPORTSWEAR SLOVENIJA

ETOAA, d.o.o.

www.obesalniki-medalj.si

Obešalniki za medalje in štartne številke

FATBURN EVENTS

fatburn.si/fb

ORGANIZATOR ŠPORTNIH DOGODKOV

GARMIN D.O.O.

www.garmin.com/sl-SI

Garmin je vodilni svetovni proizvajalec GPS pametnih športnih ur s širokim naborom naprav za tek, kolesarjenje in ostale športne aktivnosti na prostem in v zaprtih prostorih ter spremljanje zdravja in počutja. Uporabo naprav podpirata in dopolnjujeta portal Garmin Connect in aplikacija Garmin Connect Mobile (prenos, priprava in analiza podatkov).

ITAK šport d.o.o.

anta.si

ANTA Sports je vodilna blagovna znamka športnih oblačil, ki se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA. Kupcem zagotavlja profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

Joma sport s.a.

www.joma-sport.com

Joma je španska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja tekaške copate ter oblačila za različne športe. Za proizvodnjo tekaške obutve ter oblačil uporablja lastno tehnologijo ter dizajne, ki jih neprestano izpopolnjuje. Podjetje Joma sport je opremljevalec atletskih reprezentanc Slovenije, Španije, Italije, Hrvaške, Srbije ...

L'Etape Slovenia

slovenia.letapebytourdefrance.com

Licenčni dogodek pod okriljem Tour de France, ki vabi vse obiskovalce na nepozabno preizkušnjo na kateri želimo vzdušje slovite francoske pentlje pripeljati v Slovenijo.

LA CORSA DELLA BORA

www.s1trail.com/sl

Spektakularna trasa s panoramami in ozadji, ki se na vsakem koraku spreminjajo. Edinstven scenarij narave – s karakteristikami visokogorja, vendar ob morju. Najboljša hrana in odlično vino s Tržaškega in Slovenskega Krasa bosta osvežila vse, ki se na tekmo podajo z željo po doživetjih, potovanju in zabavi. Tek z Burjo (Corsa della Bora) je koncept različnih vrst tekem, ki lahko zadovoljijo potrebe prav vsakega tekača: od tistih, ki imajo radi cestne tekme in se želijo dokazati na hitri in skoraj cestni trasi, do tistih, ki imajo radi zahteven teren z veliko tehničnimi odseki.

LOGOS TREND D.O.O.

www.logos-trend.si

HOKA® izdeluje obutev vrhunske zmogljivosti za športnike vseh vrst. Ideja za čevlje HOKA se je porodila v gorah in so bili sprva prepoznavni predvsem po debelejših podplatih. Zdaj so oblikovani z enakim odličnim blaženjem, potrebno stabilnostjo in z navdihom za reševanje težav, zaradi česar zadostijo potrebe najrazličnejših uporabnikov tako pri teku, kot tudi pri hoji, fitnesu in drugih zunanjih dejavnostih. HOKA z drznim in pogosto nepričakovanim pristopom športnikom vseh vrst daje občutek, da lahko letijo. #timetofly #flyhumanfly

OTSO SPORT

otsosport.com/en?gad=1&gclid=CjwKCAjwq4imBhBQEiwA9Nx1Bv3axWPamsfUFgd4HFZAUFVYRH6hkEyFsvFRXX9KvcFlcgGVVmywJBoCUNAQAvD_BwE

Smo blagovna znamka, ki se je rodila v Andori, sredi gora Visokih Pirenejev, majhni, a veliki deželi, ki ponuja odlične pogoje za tisoče športnikov iz različnih delov sveta, ki jih vsako leto obiščejo, privabljeni zaradi neštetih naravnih okolij. . Mrzle in zasnežene gore pozimi za vadbo katerega koli športa, povezanega s snegom, hladne in razgibane gore poleti za vadbo športov na prostem naredijo Andoro idealno mesto za rojstvo naše blagovne znamke. Nekateri izmed najboljših kolesarjev, motoristov, smučarjev, alpinistov, atletov, trail tekačev ... preživijo ali so preživeli sezono tukaj na treningih, ki jih privlačijo njegove veličastne gore in razmere. Tukaj se rodi @OTSO, kar v baskovščini pomeni VOLK in predstavlja vodstvo, moč, pogum, moč, boj, zvitost, zaupanje, svobodo, zvestobo, odpor, velikodušnost, ponižnost, družino in individualnost, vrednote, ki zelo dobro predstavljajo vsi tisti, ki Radi živimo šport kot življenjski slog in strast. Pri OTSO smo se specializirali za integracijo najboljšega dizajna in najboljših tehnologij za izdelavo posebnih izdelkov po meri, omejenih izdaj, edinstvenih in ekskluzivnih zbirk za mitske dirke in športne dogodke na različnih mestih po svetu. V Andori smo rojeni za ves svet. Dobrodošli v OTSO.

RAVENNA INSPORT SRL

maratonemiliaromagna.it

Maratoni Emilie Romagne so projekt, ki poteka v sodelovanju z regijo Emilia Romagna za promocijo ozemlja in njenih glavnih maratonov (Ravenna Marathon City of Art, Rimini Marathon, Reggio Emilia Marathon, Parma Marathon)

RODEO TEAM d.o.o.

Prodaja očal za šport in prosti čas

SAŠINE BUTIČNE SLADICE- SLADKI CATERING, SAŠA OBRANOVIČ s.p.

SLADKI CATERING - SAŠINE BUTIČNE SLADICE

Vabljeni v sladki kotiček na wafflje, domač točen sladoled, palačinke , kokice, bubble tea, kavo in pijačo.

Trgovina Ljubljanski maraton

vw-ljubljanskimaraton.si/trgovina

V naši trgovini se lahko sprehodite ob popolnoma novih izdelkih športne znamke PEAK. Oblecite se v kolekcijo Ljubljanskega maratona 2023. Prodajo izdelkov predvidevamo v mesecu septembru v trgovinah Intersport.

Turistični urad Obertauern

www.obertauern.com

Smučišče Obertauern leži 200 km iz Ljubljane v središču Visokih Tur na višini med 1.000 in 2.526 m nadmorske višine. 'Snežna skleda' v deželi Solnograški je priljubljena točka tudi za tiste, ki raje smučate izven urejenih prog in svoje spretnosti spoštljivo postavite na ogled naravi. 26 žičnic in vlečnic obkroža kraj in tvori edinstveni smučarski cirkus. Rdeča krožna tura poteka v smeri urinega kazalca, zelena pa v nasprotni smeri. Izpopolnjen sistem ponuja možnost, da štartate pri eni od žičniških naprav, presmučate celotno krožno turo in se vrnete na izhodišče. Avtomobila v tem času ne potrebujete. Do žičnic pridete tudi s smučkami neposredno iz hotelov. Dodatne informacije dobite pri: TOURISMUSVERBAND OBERTAUERN Pionierstraße 1 A-5562 - Obertauern Salzburger Land, Avstrija E-Mail: info@obertauern.com Tel.: +43 (0)6456 7252

VitalGo, Bimo d.o.o.

www.vitalgo.si

VitalGo.si je spletna trgovina s športno prehrano in drugimi izdelki za vsak dan. Smo uvozniki vrhunske španske športne prehrane Crown Sports Nutrition in smo uradni dobavitelj športne prehrane na Ljubljanskem maratonu.

Wizz Air Skopje Marathon

skopskimaraton.com.mk

Wizz Air Skopje Marathon je postal eden najboljših tekaških dogodkov v Makedoniji in regiji. Na voljo so 4 dirke, maraton, polmaraton, štafetni maraton in tek na 5K. Eden od promotorjev Wizz Air Skopje Marathon je bil Kenijec Wilson Kipsang, svetovni rekorder leta 2014; estonske trojčke Luik leta 2017; in Paula Radcliffe iz Združenega kraljestva, ki je držala svetovni rekord za ženske od leta 2003 do 2020. Running Will Change You je naše sporočilo vsem tekačem, pričakujemo vas v Skopju leta 2024!