Sejem Tečem

Razstavljavci

INFO TOČKA

vw-ljubljanskimaraton.si/info-za-tekace

Karkoli vas zanima v zvezi z našim maratonom, lahko vprašate na sejmu na info točki.

Ljubljanski maraton TRGOVINA

vw-ljubljanskimaraton.si/trgovina

Dobrodošli na našem tekaškem prostoru. V naši ponudbi boste našli izdelke našega maratona: nahrbtnike, nogavčke, nogavice, rutke, majice in še kaj. Kot novost smo letos pripravili za vas bombažno majico s kratkimi rokavi in "šilt" kapo.

Športno društvo Tri srca

www.maraton-radenci.si

Maraton treh src je maraton z najdaljšo zgodovino v Sloveniji in jugovzhodni Evropi. Proge 5, 10,21 in 42 kilometrov, Otroški teki, Tek s kužki, Nordijska hoja, Pohod treh src in obilica dodatnih aktivnosti so zaščitni znak najbolj srčne tekaške prireditve na svetu.

Garmin

www.garmin.com/sl-SI

TEKAŠKE PAMETNE URE Tekaške ure smo izdelovali že dolgo pred pojavom pametnih ur. Zato dobro vemo, da ni dveh enakih tekačev. In prav zato so pri nas na voljo tekaške ure za vsakogar. Od ur GPS, ki so povsem preproste za uporabo, do zmogljivih zapestnih pripomočkov za triatlon – pri nas boste našli ustrezno uro zase, ki vas bo spremljala med tekom.

ITAK Šport

Naš glavni namen je zdravje in dobro počutje vsakega posameznika. Z vrhunsko opremo in modernimi pristopi želimo, da tečete hitreje, skačete višje in najpomembneje, da vse to delate VARNO in BREZ POŠKODB.

ELEVEN SPORTSWEAR SLOVENIA

www.elevensport.si

ELEVEN SPORTSWEAR je podjetja s široko paleto izdelkov za šport in prosti čas. Primarna dejanvost je oblikovanje in produkcija promocisjkih in športnih oblačil po meri naročnika.

HOKA

www.logos-trend.si

HOKA ONE ONE® izdeluje obutev vrhunske zmogljivosti za športnike vseh vrst. Ideja za čevlje HOKA se je porodila v gorah in so bili sprva prepoznavni predvsem po debelejših podplatih. Zdaj so oblikovani z enakim odličnim blaženjem, potrebno stabilnostjo in z navdihom za reševanje težav, zaradi česar zadostijo potrebe najrazličnejših uporabnikov tako pri teku, kot tudi pri hoji, fitnesu in drugih zunanjih dejavnostih. HOKA z drznim in pogosto nepričakovanim pristopom športnikom vseh vrst daje občutek, da lahko letijo. #timetofly

Zadar Night Halfmarathon

www.zadarnight.run

APOMEDICA

www.apomedica.si

Apomedica je avstrijsko farmacevtsko podjetje, s sedežem v Gradcu na Štajerskem. Od leta 1968 razvija in proizvaja farmacevtske izdelke najvišje kakovosti. Tokrat se Vam predstavlja s proizvodi namenjenim športnikom. Te proizvode odlikujejo edinstvene recepture, ki temeljijo na tradicionalnih spoznanjih in najnovejših raziskavah.

RunCzech

www.runczech.com

RunCzech organizira tekaške dogodke v mestih na Češkem in v Italiji, z Napoli Running ter na Japonskem in Kitajskem ob podpori lokalnih subjektov. • Praški mednarodni maraton/RunCzech je leta 1995 ustanovil Carlo Capalbo, predsednik organizacijskega odbora, z namenom uprizoritve mednarodnega maratona svetovnega razreda v Pragi. • Skoraj 1,2 milijona tekačev se je udeležilo dogodkov RunCzech od njegove ustanovitve. Leta 2019 smo sprejeli več kot 120 000 finišerjev iz 101 različnih držav. •  "ALL RUNNERS ARE BEAUTIFUL" je naš način, da vsakomur izrečemo dobrodošlico v svetu teka. • Pobude, kot sta RunCzech Running League in SuperHalfs, so bile ustvarjene za motiviranje priložnostnih tekačev. Da bi podprli vrhunske evropske športnike, smo ustvarili izziv EuroHeroes Challenge. • RunCzech Racing je posvečen razvoju mladih športnikov, povezanosti v skupnosti in športni odličnosti. Osem svetovnih rekordov doslej in več kot 150 uvrstitev na stopničke za našo ekipo! • Leta 2021 je RunCzech predstavil edinstven tekaški izum, imenovan The Battle of the Teams. "Profesionalni maratonci tekmujejo v ekipah, ki so strateško sestavljene na podlagi njihovih skupnih osebnih rekordov, kar vsaki ekipi daje resno priložnost, da osvoji zlato". • Gostimo druge dogodke, kot so Bambini Runs, Family Runs in Junior Marathon Championship, da spodbudimo sodelovanje mladih. • Naši FreeRun tečaji tvorijo mrežo tekaških poti po Češki republiki. • Naš Running Mall služi kot epicenter tekaškega sveta v Pragi. • Vse informacije v zvezi z RunCzech najdete na tej povezavi: https://bit.ly/2X83DLD

ETOAA

www.etoaa.com

So vaše težko prislužene medalje shranjene v predalih in skritih kotičkih omar? Bodite ponosni na svoje dosežke in jih obesite na ETOAA obešalnikih medalj. Smo slovensko podjetje za proizvodnjo personaliziranih id drugih vrst obešalnikov medalj.

Ultramaraton klub Mazator

www.mazator.hr

FATBURN EVENTS

Promocija športnih dogodkov, ki jih organiziramo:

Ultra trail Savinja, Ultra maraton Logarska dolina-Celje, Vzpon na Kamniško sedlo, Nočni tek Slovenija, Parenzana marathon.