Sejem Tečem

TEKAŠKI PRAZNIK

Volkswagen Ljubljanski maraton je po svoji tradiciji tekaški in športni praznik. Ulice slovenske prestolnice vsako leto preplavijo množice tekačev, ki iz leta v leto dokazujejo, da zanimanje za tovrstno rekreacijo in druženje narašča. Organizatorji Volkswagen Ljubljanskega maratona si tako vsako leto prizadevamo ponuditi najboljše, kar dokazujejo postavljeni rekordi in število udeležencev. V želji po boljšem je 17. Ljubljanski maraton prvikrat prinesel tudi Sejem »Tečem« – EXPO Ljubljanski maraton, ki je s svojo udeležbo preko 20.000 tekačev in bogato ponudbo pokazal, da je bil takšen dogodek še kako zaželen med slovenskimi rekreativci. Sejem je leta pozneje skupaj obiskalo več kot 40.000 ljudi.

Tudi Volkswagen 25. Ljubljanski maraton bo spremljal Sejem »Tečem« EXPO, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču od četrtka, 21. do nedelje, 24. oktobra 2021. Sejem bo namenjen vsem tekačem in njihovim družinam, športnikom, navijačem ter radovednim mimoidočim, vstop za obiskovalce je prost. Sprehodili se boste lahko med ponudniki različnih športnih blagovnih znamk, ponudniki prehranskih dopolnil ter ostalimi razstavljavci, ki želijo s svojimi izdelki nagovoriti najaktivnejšo skupino udeležencev. Obiskovalcem bo na voljo ekipa strokovnjakov, ki bo brezplačno svetovala glede pravilne tekaške vadbe, preprečevanja in zdravljenja tekaških poškodb, vadbe teka ob kroničnih boleznih, pravilnega pitja tekočin pred, med in po vadbi, športne prehrane, načrtovanja tekaškega treninga in drugih aktualnih zadev, vezanih na tekaško vadbo in tekmovanje. Na sejmu bo potekal tudi prevzem štartnih številk, Testeninka »Barilla, dober tek«, otvoritev z nagovorom župana ter spremljevalni program. Poleg udeležbe obiskovalcev bo dogodek spremljala izjemna zasnova promocijskih in medijskih aktivnosti obeh dogodkov.

Vljudno vabljeni!

Direktor organizacijskega odbora
ZALOKAR Gojko
Predsednik organizacijskega odbora
FERJANČIČ Danilo

S štartno številko imate prost vstop tudi na 51. sejem za zdrav življenjski slog Narava-zdravje, ki bo potekal 20. – 23. 10. 2020.