21.098 m

Polmaraton za ročne kolesarje

Razdalja
21.098 m
Start
8.55
Prijavnina
do 30. 9. 2021 40,00 EUR
KRAJ PRIREDITVE
Središče in okolica mesta Ljubljane
DATUM IN ČAS PRIREDITVE
Nedelja, 24. 10. 2021, ob 8.55 uri
PRIREDITELJ
Mestna občina Ljubljana
IZVAJALEC
TIMING Ljubljana, društvo za izvedbo športnih programov

PRIJAVA

Prijave in plačila sprejemamo samo na spletni strani najpozneje do 30. 9. 2021.

PRIJAVNINA 2021

V ceno prijavnine je vključeno: štartna številka s čipom za enkratno uporabo in promocijsko darilo.
Prijavnino poravnate po navodilih, ki jih prejmete ob prijavi.

Prijavnina za 21.098 m handbike (ročno kolo):
do 30.9. 2021 40,00 EUR

ODPOVEDNI RIZIKO: S plačilom odpovednega rizika si pridržujete pravico do vračila stroškov prijavnine v primeru odpovedi nastopa na maratonu. Odpovedni riziko znaša 5,00 EUR in ga plačate ob prijavi. Brez plačanega odpovednega rizika vračilo v nobenem primeru (tudi z zdravniškim potrdilom) ni možno.

Rok za odjavo in vračilo prijavnine s plačanim odpovednim rizikom je 14. 10. 2021.
Do navedenega datuma uporabnik piše na info@timingljubljana.si, kjer prejme odjavni obrazec, ga izpolni in pošlje nazaj. Izvajalec je dolžan urediti vračilo do prireditve, če so vsi pogoji izpolnjeni.

Prevzem štartnega paketa je možen samo v času Sejma Tečem s prijavnico prijavljenega tekača.

TEKMOVALNE KATEGORIJE

POLMARATON (21.098 m) za ročne kolesarje - štart ob 8.55 uri:

  • enotna moška kategorija
  • enotna ženska kategorija

TRASA PROGE

Trasa proge je ravninska. Štart teka je na Slovenski cesti, cilj na Kongresnem trgu. Trasa poteka po ulicah in cestah v središču mesta in v njegovi okolici. Na trasi so 4 okrepčevalne in 2 vodni postaji.

Start
Cilj
Vmesni čas
Okrepčevalna postaja
Vodna postaja
Vzpon: 52 m
Štart: Slovenska cesta (pri Drami), Slovenska cesta, Dunajska cesta, Ulica 7. septembra, Slovenčeva ulica, Podmilščakova ulica, Drenikova ulica, Aljaževa ulica, Goriška ulica, Cesta Ljubljanske brigade, Ulica Jožeta Jame, Pečnikova ulica, Regentova cesta, Vodnikova cesta, Šišenska cesta, Večna pot, Pot Roberta Blinca, Pot za Brdom, Cesta na Brdo, Rožna dolina Cesta II, Šestova ulica, Tržaška cesta, Aškerčeva cesta, Slovenska cesta, Cilj: Kongresni trg
Zdravstveno varstvo

Vsakdo tekmuje na lastno odgovornost. Priporočamo, da ročni kolesarji do 30 dni pred tekmovanjem, opravijo preventivni zdravstveni pregled in pridobijo potrditev zdravnika, da so zdravi in pripravljeni na napor. Ob progi (na vsaki okrepčevalni in vodni postaji) in na cilju polmaratona je dežurna zdravniška služba.

Nagrade

Prvi trije tekmovalci in tekmovalke v kategoriji ročni kolesarji prejmejo kolajne na glavnem odru. Spominsko priznanje z vpisanim doseženim časom si lahko vsi uvrščeni tekmovalci po končanem polmaratonu natisnejo na spletni strani. Vsi tekmovalci v polmaratonu z ročnimi kolesi v cilju prejmejo tudi spominsko kolajno.

Splošna določila

Tekmovanje poteka po pravilih AZS, po tem razpisu in pravilih Svetovne atletike (WA).
Informacijska služba, ki daje vsa navodila v zvezi s tekmovanjem, posluje na TIMING Ljubljana, Staničeva 41, 1000 Ljubljana, tel: 01 234 80 00, e-mail: info@timingljubljana.si.
Uradni rezultati bodo objavljeni na spletni strani.

Pritožbena komisija sprejema pisne pritožbe s predloženo kavcijo v višini 40,00 EUR na dan tekmovanja, med 9.00 in 16.00 na Kongresnem trgu v prostorih sekretariata.

Organizacijski odbor Volkswagen 25. Ljubljanskega maratona