%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Že več kot 12.000 prijavljenih samo za nedeljske teke!

24. 9. 2023

Za vse tri nedeljske teke je na letošnji Volkswagen Ljubljanski maraton prijavljenih že več kot dvanajst tisoč tekačic in tekačev. Kogar še ni med prijavljenimi, naj izkoristi ugodnejšo prijavo, ki velja samo še danes, 24. septembra. Prijavnina za 42 kilometrski tek in polmaraton Generali ZAME znaša 60 EUR. Za Garmin 10 kilometrov pa 45 EUR! Ob prijavi vsi tekači prejmete darilo, športni nahrbtnik, organizatorji pa vam obljubljamo nepozabno tekaško doživetje. Prijavite se v spletni prijavnici.

Zdaj je čas za sklepne priprave, tako za vas tekače, kot za nas, organizatorje. Zato spremljajte našo spletno stran in redno preverjajte vsebino svojih elektronskih nabiralnikov. V zadnjih tednih pred dogodkom vas bomo obveščali o novostih na letošnji izvedbi in vas opremili s ključnimi napotki za čim boljšo izkušnjo na Volkswagen Ljubljanskem maratonu. Se vidimo na štartu! Ne spreglejte, ta se letos seli na Trg Ajdovščina.

Ne pozabite niti na najmlajše. Lumpiji tečejo brezplačno, starši poskrbite le za prijavo, saj boste tako malim tekačem s prijavo zagotovili kolajno. Za marsikoga prvo!

Se vidimo 21. in 22. oktobra!