novice

Vabilo na predstavo Emil Zatopek: Lau(f)story

11. 10. 2019

Letos smo za vas pripravili nekaj posebnega. Tekače in njihove spremljevalce vabimo v Slovensko mladinsko gledališče, v petek, 25.10.2019 ob 18.00, da si ogledajo gledališko predstavo Lau(f)story, o najboljšem dolgoprogašu vseh časov, Čehu Emilu Zatopeku.

Statistika je po navadi dolgočasna, toda v Zatopkovem primeru ponuja brutalne presežke, denimo trojno zmago na olimpijskih igrah v Helsinkih leta 1952, ko je z lahkoto zmagal v tekih na 5 in 10 kilometrov, potem pa v svojem prvem maratonskem teku sploh suvereno osvojil še maratonsko zlato. Seveda so serijsko padali tudi svetovni rekordi, a naj bo kar takoj dovolj govoričenja o čudežnih rezultatih, ki so bili le del Zatopkove kompleksne identitete.

Vstopnice lahko kupite po ceni 10€ v Prodajni galeriji Mladinskega (Trg Francoske revolucije 5), gledališki blagajni (Vilharjeva 5) pred predstavo ali preko spleta. Več na povezavi.

Ogled predstave bo mogoč tudi preko prenosa v živo na spletni povezavi in na odru Sejma Tečem.Spoštovane tekačice in tekači!

Obveščamo vas, da se Volkswagen 25. Ljubljanski maraton zaradi trenutnih razmer PRESTAVI V LETO 2021.

Tekači, ki ste prijavnino že plačali, imate dve možnosti:

  • PRENOS prijavnine v leto 2021;
  • VRAČILO prijavnine v celoti.

Svojo odločitev sporočite do 20. 9. 2020 na info@timingljubljana.si.