novice

Štartne cone

25. 9. 2019

ŠTARTNE CONE za GARMIN tek 10 km

Cona Čas teka Zapora cone Vstop v cono
1 pod 0:45:00

8.05 uri

Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike in Erjavčevi cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: iz vseh smeri v Chopinov podhod in nato po Vegovi in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
2 pod 0:50:00

8.05 uri

Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
3 pod 0:55:00 8.10 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški ulici in Rimski cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi ulici in Rimski cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
4 pod 1:00:00 8.15 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški ulici, Snežniški ulici in Aškerčevi cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi ulici, Emonski cesti in Zoisovi cesti.
5 nad 1:00:00 ODPRTA Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški ulici, Snežniški ulici in levi strani Aškerčeve ceste, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi ulici, Emonski cesti, Zoisovi cesti in desni strani Aškerčeve ceste.

ŠTARTNE CONE za POLMARATON (21.098 m)

Cona Čas teka Zapora cone Vstop v cono
HANDBIKE 10.05 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike in Erjavčevi cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: iz vseh smeri v Chopinov podhod in nato po Vegovi in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
VABLJENI TEKAČI
1 pod 1:35:00 10.05 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike in Erjavčevi cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: iz vseh smeri v Chopinov podhod in nato po Vegovi in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
2 pod 1:43:00 10.05 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
3

pod 1:48:00

10.10 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški ulici in Rimski cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi ulici in Rimski cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
4 pod 2:00:00 10.15 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški ulici, Snežniški ulici in levi strani Aškerčeve ceste, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi ulici, Emonski cesti, Zoisovi cesti in desni strani Aškerčeve ceste.
5 nad 2:00:00 ODPRTA Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški ulici, Snežniški ulici in levi strani Aškerčeve ceste, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi ulici, Emonski cesti, Zoisovi cesti in desni strani Aškerčeve ceste.

ŠTARTNE CONE za MARATON (42.195 m)

Cona Ćas teka Zapora cone Vstop v cono
VABLJENI TEKAČI in TEKAČI DP na 42.195 m
1 pod 3:10:00 10.05 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike in Erjavčevi cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: iz vseh smeri v Chopinov podhod in nato po Vegovi in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
2 pod 3:25:00 10.05 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi in Gregorčičevi ulici, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
3 pod 3:45:00 10.10 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški ulici in Rimski cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi ulici in Rimski cesti, ter nato po pločniku ob Slovenski cesti.
4 pod 4:00:00 10.15 uri Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški ulici, Snežniški ulici in Aškerčevi cesti, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi ulici, Emonski cesti in Zoisovi cesti.
5 nad 4:00:00 ODPRTA Po levi strani Slovenske ceste: po Trgu republike, Erjavčevi cesti, Igriški ulici, Snežniški ulici in levi strani Aškerčeve ceste, ter po desni strani Slovenske ceste: po Vegovi ulici, Emonski cesti, Zoisovi cesti in desni strani Aškerčeve ceste.

Tekmovalke in tekmovalce prosimo, da za prehod pod SLOVENSKO CESTO uporabijo CHOPINOV PODHOD.

Vstop v cono je možen le s štartno številko, na koncu cone oz. pred začetkom naslednje. Prosimo za korektnost pri razvrščanju v cone.

POZOR: cone se zapirajo NAJPOZNEJE v zapisanem času oziroma prej, če je cona zapolnjena z udeleženci!