%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Skočite na VOYO in si poglejte VW Ljubljanski maraton v živo ali na zahtevo

17. 10. 2023,
SPONZORSKA NOVICA

VOYO se je tekom let uveljavil tudi kot platforma za številne prenose športnih dogodkov v živo, zdaj pa si boste lahko v neposrednem prenosu kot tudi v posnetku ogledali še največjo tekaško prireditev v Sloveniji. Poleg športnih prenosov si lahko na VOYO ogledate še mnogo drugih vsebin domače in tuje produkcije, kjerkoli in kadarkoli.

Vsem, ki se boste odločili preteči katerokoli razdaljo na maratonu, pa bo po prihodu na cilj omogočena posebna ugodnost, ki jo boste prejeli prek SMS sporočila. Lahko boste aktivirali 14 dni VOYO naročnine brezplačno* in si naknadno pogledali svoj tek ali nastop od prijateljev/znancev/sodelavcev. Ugodnost boste aktivirali na www.voyo.si/koda, z vnosom 10-mestne promocijske kode, ki jo boste prejeli v SMS sporočilu.

VOYO je najbolj priljubljen slovenski video na zahtevo. Izbirajte med več kot 15.000 urami najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serij, predpremierami POP produkcij, sinhroniziranimi risankami, ekskluzivnimi prenosi v živo, filmskimi uspešnicami ter spletno učilnico 5KA. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

*Po preteku brezplačnega obdobja se prične obračunavati mesečna naročnina, v skladu s splošnimi pogoji in cenikom, objavljenimi na www.voyo.si. Naročnino lahko prekinete kadarkoli, brez stroškov vezave, na www.voyo.si/nastavitve.