%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Na (pol)maratonski progi bo z vami tudi Pernaton

20. 9. 2023,
SPONZORSKA NOVICA

Tekaški koraki že dobivajo svojo zgodbo, moč in hitrost. Tekaški treningi pa so vse daljši, kilometri se povečujejo zato negujmo mišice in sklepe. Vsi aktivni pazite, da se do Volkswagen Ljubljanskega maratona ne preobremenite preveč. Ogrejte svoje mišice, pazite nase. Bolečina lahko prehitro ustavi vašo pot do cilja.

Pokrovitelj Volkswagen Ljubljanskega maratona Pernaton priporoča uporabo masažnega Pernaton gela, ki deluje kot blag in neškodljiv gel z lokalnim učinkom na mišico

Pernaton gel bomo uporabljali tudi na letošnjem dogodku, za vas pa bomo ob progi zagotovili tudi hitro masažo nog. Naši Pernaton maserji vas bodo čakali na 17. kilometru in na 38. kilometru. To bo Regeneracijska točka Pernaton. Sproščujoča masaža vam bo dala novega zagona, da bo letelo do cilja.

Na Regeneracijski točki Pernaton se samo ustavite in si privoščite hlajenje, nato pa boste občutili toplino, ki vam bo dajala prijeten občutek z intenzivno prekrvavitvijo kože. Tak občutek vas bo spremljal v veličastni cilj.

Pernaton je uradni regeneracijski gel Volkswagen Ljubljanskega maratona že od leta 2014.