novice

Izteka se možnost za najcenejšo startnino!

15. 5. 2023

Tekači imamo dva koledarja! Eden je tisti običajni, ki odšteva dneve v letu. Drugi pa ta, ki odšteva dneve do vrhunca tekaške sezone – VW Ljubljanskega maratona, 21. in 22. oktobra. In na tem tekaškem koledarju se nezadržno približuje prvi z rdečo označen datum. To je 30. junij, ko se izteka prvo prijavno obdobje, v katerem si lahko zagotovite najcenejšo prijavnino. Samo še dober mesec dni bo startnina za najdaljša dva teka na voljo za 50 evrov, startnina na Garmin 10km pa za 45 evrov.

Po tem datumu bo cena 10 evrov višja. Če s prijavo odlašate zato, ker vas skrbi, kako bo s formo ali zdravjem na tekaški vikend, vam svetujemo, da zmanjšate tveganje in si za 5 evrov doplačila zagotovite prenos štartnine v prihodnje leto.

S prijavo si boste zagotovili kakovosten športni nahrbtnik, dostop do številnih ugodnosti naših partnerjev, obisk sejma Tečem, zmajevo kolajno, ki jo prejme vsak, ki preteče ciljno črto... Obljubljamo vam vrhunsko tekaško izkušnjo, ljubljanska proga namreč nudi poglede na številne zamenitosti, start in cilj sta v mestnem jedru, tek pa organiziramo skladno z najvišjimi standardi organizacije, kar dokazuje tudi zlati znak mednarode atletske zveze.