%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Gremo v Ljubljano - Celje

1. 6. 2022

V soboto, 18. junija vas lepo vabimo na SKUPINSKI TEK, brezplačni skupinski tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona. Povezujemo tekače v zgodbo »Gremo v Ljubljano«. Vsak tekač dobi spominsko majčko in štartno številko s priimkom za največji tekaški spektakel v Sloveniji. 

Dobimo se ob 9. uri zjutraj na Špici pri Kajak kanu klubu v CELJU. Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 8 kilometrov. Tekli bomo v skupinah:
- 8 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
- 8 km v tempu 5.45 - 6.00 min/km,
  

Ob 9. uri začnemo z Dobro jutro in s skupinsko fotografijo. Brezplačni skupinski teki so dogodki, ko Volkswagen Ljubljanski maraton pride do tekačev, jih združuje že mesece pred štartom in širi dobro energijo. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno prebujanje pomladi. 

Zaradi lažje organizacije dogodka je prijava na dogodek obvezna.  PRIJAVA: na tej povezavi

Cilj vsakega tekača je oktobrski maraton v Ljubljani. Tudi letos ni nič drugače. Ampak da vam bo lažje začutiti vse občutke Ljubljanskega maratona že nekaj mesecev prej, bo Volkswagen Ljubljanski maraton prišel v vaše kraje, kjer bo združeval, navduševal in širil tekaško energijo. Srečali se bomo lahko še: 

Nedelja, 24. 7. na Ptuju 

Sobota, 27. 8. v Novem mestu 

Nedelja, 18. 9. v Kranju 


Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. 

Se vidimo.  

Ekipa Volkswagen Ljubljanski maraton 2022