%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Dva dni do zaključka vseh prijav!

11. 10. 2022

Le še dva dneva sta ostala, da se tisti, ki tega še niste storili, prijavite na kateri koli tek VW 26. Ljubljanskega maratona. Enako velja tudi za vse rekreativne tekače, ki ste že prijavljeni, a niste še uspeli plačati startnine. Zadnji dan za oboje je četrtek, 13. oktober 2022, spletna prijavnica pa bo odprta do polnoči.

Ker se torej dnevi nezadržno bližajo, je prav, da vam olajšamo dostop do pomembnih informacij, ki so sicer že dostopne na naši spletni strani. Tule jih bomo v naslednjih dneh sproti osveževali in vas usmerjali, da se boste lažje znašli na dogodku.

Začenjamo z vašo prijavo. Ob plačilu startnine ste po e-pošti prejeli tudi potrdilo o prijavi (vaučer). To potrdilo (lahko je v e-obliki) in osebni dokument boste potrebovali ob prevzemu startne številke. Če ste ga izgubili, si ga lahko ponovno natisnete v spletni prijavnici, po e-pošti pa vam ga bomo poslali še enkrat 19.10.2022.

Nadaljujemo s sejmom "Tečem", ki bo med 20. in 23. oktobrom 2022 potekal v Stekleni dvorani Gospodarskega razstavišča (Dunajska cesta 22). Ob sejmu bo tam urejen tudi prevzem startnih številk. Vsak tekač prevzame številko s svojimi dokazili, skupinski prevzem ni mogoč. Prav tako bodo tam omogočene še zadnje menjave tekačev in razdalj (pozor: menjava z maratona na polmaraton ni potrebna, rezultat pa se upošteva).