%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Duracell dnevna vzpodbuda

4. 10. 2023,
SPONZORSKA NOVICA

Duracell se v zadnjem mesecu posveča motivaciji tekačem. Zdrži dlje je slogan, v katerem se najde tako tehnična dovršenost baterije, kot moto tekača na dolge proge. Slavimo vzdržljivost kot najmočnejšo komponento maratona, kot Duracell baterije.

Zmagovalec je tisti, ki se odloči, da bo naredil korak naprej. Duracell vas bo na poti vzpodbujal. Zadnji mesec na družabnih omrežjih, na Volkswagen Ljubljanskem maratonu pa v trenutku, ko boste to najbolj potrebovali.

Duracell Optimum – optimalna baterija

Baterije Duracell Optimum z novo turbinsko tehnologijo zagotavljajo dodaten sunek moči in tudi do 30x daljšo življenjsko dobo vsake baterije. Preizkusi novo revolucionarno moč na svojih najljubših napravah in pozabi na goro porabljenih baterij. Ena sama baterija Duracell Optimum namreč zdrži toliko kot 10 navadnih cinkovo-ogljikovih baterij!

Kako do nagrade?

Poženi se v nove zmage z baterijami Duracell. Ob nakupu katerihkoli baterij Duracell shrani račun nakupa in izpolni obrazec nagradne igre. Sodeluješ lahko z vsakim računom nakupa, opravljenega od 14. 8. do 22. 10. 2023.

3 x Garmin Forerunner 265

20 x Darilna kartica v vrednosti 40 eur

Povezava do nagradne igre: osvoji-nagrado.si