novice

Donacija VW Ljubljanskega maratona Združenju Europa donna Slovenije

25. 11. 2021

Tek združuje, osrečuje in daje upanje. Minuli oktober je Volkswagen Ljubljanski maraton sprožil rožnato tekaško revolucijo. Rožnati maraton nas je povezal v skupni ideji, da je tek mnogo več kot šport. Vsak zase je v tišini, brez pompa in tekmovanja, obkrožil ljubljanske ulice in tako izkazal podporo cenjenim predstavnicam nežnejšega spola. Sodelovalo je 672 tekačev, od tega kar 20 % moških predstavnikov, skupaj pa ste velikodušno donirali skoraj 5.000 eur. Volkswagen Ljubljanski maraton je znesek podvojil in z velikim srcem Združenju Europa Donna Slovenija predal donacijo v višini 10.000 eur.

Danilo Ferjančič (predsednik Volkswagen Ljubljanskega maratona), Tanja Španić (predsednica Združenja Europa Donna Slovenija), Barbara Železnik (vodja projekta Volkswagen Ljubljanski maraton) in Zoran Janković (župan Mestne občine Ljubljana)

En korak je začetek, nekaj deset tisoč pa jih sestavlja maraton. Vsaka vaša donacija je kot člen v verigi, ki skupaj tvori krog prijateljstva, solidarnosti in zaupanja v življenje.
Bravo tekači!