%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Čestitamo vsem šolarjem in dijakom, ki so prečkali ciljno črto

26. 10. 2023

Letošnji Volkswagen Ljubljanski maraton je za nami, z udeležbo pa smo lahko več kot zadovoljni. Odlična je bila na nedeljskih rekreativnih tekih, navdušuje pa tudi število tekačev na sobotnih Šolskih tekih, na katerih je sodelovalo kar 7.305 otrok.

Gimnazija Antona Aškerca (GIM AA) je prejela nagrado za procentualno najvišjo udeležbo (vpisani dijaki in dijakinje v š. l. 2023 / udeleženi na tekmovanju  v šolskih tekih), Gimnazija Poljane pa posebno nagrado za poseben prispevek skozi vrsto let (številčno največ prijavljenih, tudi na letošnjem maratonu preko 100 dijakinj in dijakov in še dodatna pomoč dijakinj in dijakov pri izvedbi dogodka). Nagrade najštevilčnejši osnovni šoli n bila podeljena, ker šole, ki si je to nagrado prislužila, ni bilo več na prizorišču.

Objavljamo rezultate tekmovalnih Šolskih tekov (na promocijskih tekih časov nismo merili), fotografije in možnost tiskanja spominskih diplom.

Še to: objavili smo že datum Volkswagen 28. Ljubljanskega maratona - 19. in 20. 10. 2023, prijavnico za Šolske teke pa bomo predvidoma odprli 1. septembra 2024.