%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Bilten Volkswagen 27. Ljubljanskega maratona

19. 10. 2023

Mestna občina Ljubljana bo tretji vikend v tekaškem oktobru gostila največjo tekaško prireditev v tem delu Evrope in tako 13.550 tekačem in 9.000 otrokom pričarala športno vzdušje.

Dobrodošli na EXPO Tekaškem sejmu Tečem med četrtkom in soboto med 9.00 in 19.00, v nedeljo pa od 6.00 do 8.00. Glavno dogajanje začnemo v soboto z otvoritvijo maratona ob 10.45, sledi tek več kot 1.500 najmlajših tekačev, Lumpi tek, nadaljujemo pa s šolarji. V nedeljo ob 9.00 poženemo v tek tekače na traso Polmaraton Generali ZAME in na 42 km, ob 9.20 pa tekače na Garmin 10 km.

V slogu velikih maratonov pa ima tudi naš dogodek svojo predstavitveno brošuro. Menimo, da si jo zaslužimo, saj imamo ne nazadnje zlati znak, ki nam ga je podelila svetovna atletska zveza (World Athletics). Seveda pa je ta v sodobni elektronski obliki, saj smo med drugim zavezani k zmanjševanju odpadkov. Sledite nam tudi vi in brošure ne tiskajte, ampak si jo za prebiranje naložite na telefon, tablico ali računalnik. Hvala, ker skrbite!

Preverite torej vse ključne informacije, ki jih morate poznati o letošnji izvedbi Volkswagen Ljubljanskega maratona. Prelistajte bilten prireditve.

Dobrodošli tekači, dobrodošli navijači! Dobrodošli v Ljubljani!