%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

5 korakov do starta

18. 10. 2022

Dvig startne številke

Startno številko in paket lahko od četrtka dvignete na sejmu Tečem na Gospodarskem razstavišču. Prevzem je med četrtkom, 20. in soboto, 22. oktobrom možen med 9. in 19. uro. V nedeljo pa od 6.30 dalje. Startni paket lahko dvignete s potrdilom o plačani startnini in osebim dokumentom.

Pravočasno od doma

Od doma se raje odpravite nekoliko prej, da vas na cesti ne preseneti kaj nenadejanega. V nedeljo bodo avtobusni prevozi v Ljubljani brezplačni. Brezplačna so tudi P + R parkirišča, od koder bodo proti cetru vozili avtobusi. Pomoč z informacijami o mestnem prometu bo na voljo tudi v klicnem centru na 01 582 25 82.

Več na Promet v Ljubljani.

Pravočasno na start

Start teka na 21 in 42 km ter hadbike je ob 9.00 pred Dramo. Start teka na 10 km je ob 9.45. Svetujemo, da ste na startu vsaj 20 minut prej. Pred tem poskrbite za pravočasno oddajo opreme v garderobni šotor, zadnja okrepčila in WC. V pomoč vam bo shema prizorišča. Vstop v startne cone je mogoč samo z leve strani v smeri teka!

Številka na prsi

Na startni številki je čip, s katerim merimo vmesne čase in končni čas. Startna številka mora biti pripeta na prsi, tako da je vidna ves čas teka. S startno številko morate prečkati vse kontrolne točke.

Na zadnji strani številke je obrazec, ki ga izpolnite, saj nam bo v pomoč, če pride do kakršega koli zdravstvenega zapleta.

V pravi coni

Ob prijavi ste navedli svoj pričakovani končni čas teka. Na podlagi tega rezultata smo vas razvrstili v startno cono, ki je označen na startni številki – A, B, C... Na startu poiščite prekat, ki bo na vidnem mestu označen z vašo črko. Razvrstite se vanj, počakajte na Strojmachine in ...

...Srečno na progi!