Info za tekače

Parkiranje in brezplačen prevoz z LPP

V času Volkswagen Ljubljanskega maratona (nedelja, 23. oktobra 2022) smo za tekače in po enega spremljevalca, zagotovili brezplačen prevoz z mestnim avtobusom (z vsemi avtobusnimi linijami), ob predložitvi voucherja, štartne številke ali akreditacije. Parkirate lahko na P+R parkiriščih na Dolgem mostu, Barju in v Stožicah in se z avtobusom pripeljete v center.

Posebej v nedeljo, 23.10.2022 (od 7.00 do 15. ure) bodo iz parkirišč P+R Stožice, Barje in Dolgi most organizirane krožne vožnje avtobusov:

  • P + R iz Stožic redna in posebna linija VW 26. LM vas pripelje do Trga OF, vstop v Stožicah bo na končni postaji številke 20, nazaj do Stožic bo vstopna postaja na postaji LPP (Trg OF).
  • P + R iz Barja redna in posebna linija VW 26. LM vas pripelje do Aškerčeve ceste, vstop na Barju bo na postaji ob parkirišču, nazaj do Barja bo vstopna postaja na Barjanski cesti (nasproti francoske ambasade).
  • P + R iz Dolga mostu redna in posebna linija VW 26. LM vas pripeljeta do Zoisove ulice.

Ostali avtobusi vozijo po razporedu, ki je objavljen na spletni strani LPP. Seznam ostalih parkirišč in garažnih hiš najdete tukaj

Seznam postajališč za avtodome najdete tukaj.