3.150 m

Fun tek

Razdalja
3.150 m
Start
17.00
Prijavnina
simboličnih 5,00 EUR
KRAJ PRIREDITVE
Središče mesta Ljubljane
DATUM IN ČAS PRIREDITVE
Sobota, 23. 10. 2021, ob 17.00
PRIREDITELJ
Mestna občina Ljubljana
IZVAJALEC
TIMING Ljubljana, društvo za izvedbo športnih programov

PRIJAVA

Prijave sprejemamo 21. in 22. 10. 2021 na Gospodarskem razstavišču, od 9. do 19. ure in 23. 10. 2021, od 11. do 16.30 ure v šotoru na Trgu republike.

PRIJAVNINA

Prijavnina za FUN tek znaša simboličnih 5,00 EUR in jo vplačate ob prevzemu štartne številke na Gospodarskem razstavišču oz. na Trgu republike. Ves izkupiček prijavnine bomo podarili dobrodelni organizaciji, ki bo prejela največ glasov oddanih ob prijavi na FUN tek.

UDELEŽBA

Tek je namenjen vsem udeležencem, ki želijo biti del maratonskega dogajanja in se pri tem zabavati. Na FUN teku ne bomo merili časov, lahko pa si bodo udeleženci pogledali svoj čas na semaforju, ki bo postavljen v cilju. Namen teka je združiti vse posameznike, skupine, društva ali organizacije, da se udeležijo tekaškega dogajanja in opozorijo nase ali na svojo dejavnost, prizadevanja. Nase udeleženci lahko opozarjajo skozi enotna oblačila, kostume, maskote ali pa le pridejo in se pridružijo z razlogom, ker so maratonske tekaške razdalje morda to leto še predolge. FUN tek je dogodek, ki vas spodbuja h kreativnosti, drznosti in drugačnosti.

TRASA PROGE

Štart teka je na Slovenski cesti pred Namo, cilj pa na Kongresnem trgu. Trasa FUN teka poteka enako kot trasa srednješolskega teka. Skupna dolžina teka znaša 3.150 m.

Start
Cilj
Štart: Slovenska cesta (pri Nami), Slovenska cesta, Gosposvetska cesta, Župančičeva ulica, Tomšičeva ulica, Beethovnova ulica, Šubičeva ulica, Slovenska cesta, Dvorakova ulica, Vošnjakova ulica, Župančičeva ulica, Tomšičeva ulica, Beethovnova ulica, Šubičeva ulica, Slovenska cesta, Cilj: Kongresni trg
Zdravstveno varstvo

Vsakdo tekmuje na lastno odgovornost. Ob progi in na cilju bo dežurna zdravniška služba.

Nagrade

Vsak prijavljeni udeleženec, ki bo nastopil na FUN teku, bo prejel spominsko štartno številko.

Splošna določila

Tek ni tekmovalnega značaja, zato zanj ne veljajo tekmovalna pravila.

Organizacijski odbor Volkswagen 25. Ljubljanskega maratona