Volkswagen 22. Ljubljanski maraton

29. oktober 2017

Razstavljavci 2017

ORGANIZATORJI TEKMOVANJ IN TURISTIČNE ORGANIZACIJE

Pušeljc gorskih tekov

 

Gorski maraton 4 občin (GM4O 42km) se je razvil v pravi trail festival z dodatno ponudbo za najmlajše MINI 1-3km, za rekreativce z Graparskim trimčkom (GT 12km) in za tiste najbolj vzdržljive z Ultra pušeljc trail (UPT 100km). Ravno trasa UPT 100km je nastala iz 4 gorskih vrhov na katere skozi leto potekajo samostojni teki KBK TRAIL (20.5.2017), Tek na RATITOVEC (4.6.2017), PTRF (16.-18.6.2017) in Tek na ČRNO PRST (2.9.2017). Pušeljc gorskih tekov ni tekmovalnega značaja a udeleženci vseh 4 tekov za motivacijo na koncu dobijo unikatno nagrado. Vsem prireditvam pa je skupno srčnost in prijaznost domačinov ter ponudba lokalnih dobrot v neokrnjeni naravi. 

Maraton treh src

Maraton treh src - maraton z najdaljšo tradicijo v Sloveniji, ki štirikrat prečka državno mejo z Avstrijo. Pri nas "Razdalje premagujemo s srcem".

Mali kraški maraton


Pridružite se nam na največji športni prireditvi na Krasu, na Malem kraškem maratonu, ter skupaj z nami odprite tekaško sezono v Sloveniji. Predstavimo pa vam tudi veliko turističnih znamenitosti Krasa,...

22. RIJEKA.RUN


RIJEKA.RUN 22.4.2018. - 22. festival teka v Rijeki, v sklopu katerega so tek na 42km, 21km, 10km in 6km, štafeta, tek po mestnem jedru (1,8km), otroški tek, hendi tek ter tek po 539 stopnicah. Več o programu na rijeka.run.

Active traveling

Potujte z nami po najbolj znanih maratonih na svetu.

 Turizem Ljubljana Javni zavod Turizem Ljubljana je lokalna turistična organizacija, ki jo je ustanovila Mestna občina Ljubljana. Turizem Ljubljana spodbuja razvoj ter v sodelovanju s turističnimi ponudniki izvaja promocijo turistične ponudbe Ljubljane in regije Osrednja Slovenija.

Splitski polmaraton
Promocijski prostor Splitskega polmaratona

Praški maraton
RUNCZECH

Banjaluški polmaraton
Vabljeni na četri Banjaluški polmaraton!

Linz maraton
Linz maraton - drugi največji maraton v Avstriji!

33. Plitvički maraton
Tecite skozi naravne lepote Plitvičkih jezer

Združenje za rekreativne in cestne teke Atletske zveze Slovenije Združenje za rekreativne in cestne teke AZS (ZRCT AZS) sestavljajo največje tekaške prireditve v Sloveniji, ki delujejo v okviru članstva AZS. Namen združenja je zagotavljanje popularizacije teka, atletike ter pogojev za najširšo družbeno podporo rekreativnim tekom.
   

RAZSTAVLJAVCI

 

Adidas


Adidas športna in tekaška oprema

Apomedica

Apomedica je avstrijsko farmacevtsko podjetje, s sedežem v Gradcu na Štajerskem. Od leta 1968 razvija in proizvaja farmacevtske izdelke najvišje kakovosti. Tokrat se Vam predstavlja s proizvodi namenjenim športnikov. Te proizvode odlikujejo edinstvene recepture, ki temeljijo na tradicionalnih spoznanjih in najnovejših raziskavah.

Bauerfeind d.o.o.

Pozitiven učinek kompresije na delo mišic med in po športni aktivnosti je potrjeno z različnimi študijami. Pri nemškem podjetju Bauerfeind z 80 letno tradicijo tkanja se tega zelo zavedamo zato imamo v svojem proizvodnem program in ponudbi vrhunske kompresijske nogavice za različne športe ter aktivne opornice Train. Športom kjer je veliko sprememb položaja smeri gibanja (košarka, rokomet, nogomet) so namenjene nogavice Training, pri vzdržljivostnih športih (marathon, kolesarjenje) pa priporočamo nogavice Performance, ki so namenjene tudi hitrejši regeneraciji.

Continental pnevmatike


Srce in duša tekaškega športa, gumena zmes za tekače!
Po navdihu tehnologije izdelave pnevmatik. V sodelovanju s podjetjem Continental, vrhunskim proizvajalcem pnevmatik, adidas svoje tekače svetovnega formata opremlja s tehnologijo, ki se je doslej uporabljala v visoko zmogljivih pnevmatikah. Učinek je enkraten. Od optimalne zavorne učinkovitosti pnevmatik do najboljšega oprijema tekaških čevljev.
Tehnologija izdelave pnevmatik, ki vam zagotovi dodaten pospešek
Borite se v vsakem letnem času in na mokrih ali suhih podlagah – Continental vam zagotavlja oprijem, ki ga potrebujete.
Občutno večji oprijem
V čevljih adidas adizero BOOST s Continentalovo tehnologijo boste imeli več oprijema kot v konkurenčnih tekaških čevljih.
Neprekosljive zmogljivosti
Od leta 2011 dalje tekači vsako leto postavijo nov svetovni rekord v maratonskem teku v čevljih adidas adizero s podplati Continental Traction Compound.
Bogato znanje proizvajalca pnevmatik Continental
Vemo, kaj delamo, saj smo v panogi proizvodnje pnevmatik že dolgo: več kot 140 let tehnologij izdelave pnevmatik je privedlo do oprijema na povsem novi ravni.

Fructal

Frutabela mini Lab vam omogoča vpogled v zanimiv svet Frutabele.

Hoka One One

HOKA ONE ONE je čevelj za vse vrste tekačev, od amaterskih tekačev do vrhunskih atletov, ki želijo izboljšati svoje dosežke. Mi nadaljujemo s svojim tempom in vodimo tekaško revolucijo. Vabimo vas, da se nam pridružite na naši poti in tečete naprej.

Ice power


Ice power - za hitro lajšanje bolečin. Linija hladilnih gelov, pršil in krem, ki lajšajo bolečine v mišicah in sklepih ter pomagajo pri hitrejši regeneraciji.

Intersport

Športna oprema, obutev in oblačila priznanih blagovnih znamk

One Way Sport

Športna trgovina One Way Sport s svojo ponudbo in nasveti bogati odnos njenih kupcev do aktivnega preživljanja prostega časa v obliki športnih aktivnosti in zavedanja kako pomembna naložba za zdravje je kakovostno gibanje v naravi. Smo zastopnik za finsko blagovno znamko One Way, ki ponuja pester izbor oblačil in opreme za tek, tek na smučeh, kolesarstvo, nordijsko hojo in prosti čas.

Promixx

Generalni uvoznik izdelkov PROMiXX. Ponujamo svetovno revolucionarni Vortex Shaker, ki ne pušča, brez grudic in brez neumnosti.

Salming


Salming je ena najhitreje rastočih športnih znamk. Tekaške copate in oblačila Salming uporabljajo tako rekreativni, kot vrhunski športniki po celi Evropi. Prisoten je v petih športih: tek, rokomet, floorball, squash in badminton.
Copati Salming so edinstvena kombinacija lahkotnosti, blaženja in stabilnosti. Skupaj s Salming tehnologijo športni copati predstavljajo izjemno agilen copat. Prav to pomaga igralcu pri pravilnem koraku in položaju telesa, kar je najbolj pomembno pri preprečevanju poškodb. Salming predstavlja celotno filozofijo, kako teči hitreje, brez poškodb in kako se ob tem zabavati. Poskusite Salming tekaške copate in oblačila, ter si oglejte Salming tekaško akademijo in si na podlagi posnetkov izboljšajte način teka.
V letu 2016 je Salming sports postal uradni opremljevalec igralcev pri Evropski rokometni zvezi, Velux ligi prvakov in Ženski ligi prvakinj!

Trenert

Pri nas se združijo ljubitelji teka, plavanja in kolesarjenja. Naš glavni namen je pokazati da lahko vsak svoj prosti čas preživi aktivno in zabavno.

Vivitos d.o.o.

Magnezijevo olje Mgnificent je popolnoma naravna, visoko koncentrirana mineralna raztopina izjemno čistega magnezijevega klorida brez dodanih konzervansov.
Magnezijevo olje iz tega edinstvenega in neonesnaženega črpališča, ki je certificirano in zagotavlja visoko kvaliteto je označeno z znakom Zechstein Inside® .
100% naraven izdelek brez konzervansov.
Sprošča, krepi in deluje blagodejno.
Za športno masažo po intenzivni fizični aktivnosti za hitrejšo regeneracijo.
Preprosto popršite na katerikoli del telesa ini vtrite z nežno masažo.

Volkswagen / Porshe Slovenija