Volkswagen 23. Ljubljanski maraton

28. oktober 2018

Razstavljavci 2018

ORGANIZATORJI TEKMOVANJ IN TURISTIČNE ORGANIZACIJE

Istrski maraton Istrski maraton povezuje ​štiri istrska mesta​ – Koper, Izolo, Piran​ in Ankaran​. Je predvsem športni dogodek, vendar si prizadevamo, da bi bil mnogo več. ​Tekači se lahko udeležijo maratona (42 km), polmaratona (21 km) ali rekreativnega teka (10 km).​ Prijave na maraton bodo možne od 1. decembra 2017​.​

Mali kraški maraton Mali kraški maraton je dogodek, ki iz leta v leto podira rekorde in privablja mednarodno zasedbo tekačev, ki želijo po zimskem premoru, preizkusiti svojo fizično pripravljenost.
Tekmovalci na 10 kilometrov, pretečejo manjši krog, tekmovalci na 21 kilometrov, pa večji krog, ki prečka tudi državno mejo. Poti so speljane skozi kraške vasi po idilični kraški pokrajini. Za tekmovalce je poskrbljeno ob progi, kjer so postavljene okrepčevalnice s sadjem, pijačo, energetskimi napitki, sladkorjem in keksi. Za lažje premagovanje kilometrov na poti do cilja, pa jih bodo pozdravile tudi glasbene skupine in bogat spremljevalni program.

Maraton treh src Maraton z največjo tradicijo v Sloveniji in JV Evropi
Linz Marathon
Drugi največji maraton v Avstriji

Cortina Dobbiaco Run  

Bibione Half Marathon  

Sarnico Lovere Run  

Konjiški maraton  
Maraton z dušo

Wizz Air Skopski maraton
Wizz Air Skopje Maraton- maraton, polmaraton, 5km, maratonske štafete - 5. maj 2019

Pušeljc gorskih tekov 4 gorski teki v letu tvorijo skupaj 4 cvetke pušeljca in pripnejo junakom, ki vse opravijo lepo spominjsko nagrado. Če hočeš postati JUNAK PUŠELJCA so tvoji izzivi v naslednjem letu:
KBK trail - 18.5.2019
Tek na Ratitovec - 1.6.2019
Podbrdo Trail Running Festival - 14.6. - 16.6.2019
Tek na Črno prst - 7.9.2019
Poleg čudovitih vrhov, kaj je še skupnega tem 4 tekom?
Prav na vseh lahko dobite ŠMORN po receptu priznanega slovenskega CHEF-a in seveda lokalne dobrote izpod planin.

Rijeka.Run RIJEKA.RUN 21.4.2019. - 23. festival trčanja u Rijeci u slopu kojega če se održati utrke na 42km, 24km, 10km, 6km, utrka štafeta, utrka gračana, dječja utrka, handy utrka te utrka na 539 stepenica.

Praški maraton RUNCZECH
   
   
   
   
   
   
   

RAZSTAVLJAVCI

 
 Eleven Sportswear
Eleven športna oblačila

 Ice power
Hladilni geli Ice power za hitro lajšanje bolečin in hitrejšo regeneracijo

 Salming Salming je ena od najhitreje rastočih športnih znamk. Salming copate in oblačila uporabljajo vrhunski igralci in klubi po celi Evropi. Prisoten je v petih športih: tek, rokomet, floorball, squash in badminton.
Copati Salming so edinstvena kombinacija lahkotnosti, blaženja in stabilnosti. Skupaj s Salmingovimi tehnologijami športni copati predstavljajo izjemno agilen copat. Vse to pomaga igralcu pri pravilnem koraku in poziciji telesa, kar je tudi bistvo preprečevanja poškodb. Salming predstavlja celotno filozofijo, kako teči hitreje, brez poškodb in kako se ob tem zabavati. Poskusite Salming tekaške copate in oblačila, si oglejte Salming Tekaško akademijo in si na podlagi posnetkov izboljšate pravilen način teka.
V letu 2016 je Salming sports je postal uradni opremljevalec oblačil in obutve za Evropsko rokometno zvezo, Velux ligo prvakov in Žensko ligo prvakinj!

 Joma sport Tekaška oblačila in obutev
 Topatlet
Skrbno izbrana športna prehrana proizvedena v Evropi. Pod nadzorom Zdravstvenega inšpektorata in Inšpektorata za varno hrano.

 Garmin Raziščite vse naše nosljive naprave, od merilnikov aktivnosti do pametnih ur.
 Bauerfeind
Pozitiven učinek kompresije na delo mišic med in po športni aktivnosti je potrjeno z različnimi študijami. Pri nemškem podjetju Bauerfeind z 80 letno tradicijo tkanja se tega zelo zavedamo zato imamo v svojem proizvodnem program in ponudbi vrhunske kompresijske nogavice za različne športe ter aktivne opornice Train. Športom kjer je veliko sprememb položaja smeri gibanja (košarka, rokomet, nogomet) so namenjene nogavice Training, pri vzdržljivostnih športih (marathon, kolesarjenje) pa priporočamo nogavice Performance, ki so namenjene tudi hitrejši regeneraciji.

 Hoka one one
HOKA ONE ONE je čevelj za vse vrste tekačev, od amaterskih tekačev do vrhunskih atletov, ki želijo izboljšati svoje dosežke. Mi nadaljujemo s svojim tempom in vodimo tekaško revolucijo. Vabimo vas, da se nam pridružite na naši poti in tečete naprej.

 Enemon Uravnotežen obrok za aktiven vsakdan
Hiter življenjski tempo in nešteto vsakdanjih obveznosti nam otežuje primerno in uravnoteženo prehranjevanje, ki je pogoj za dobro zdravje in počutje. Neuravnotežena in preobilna prehrana sčasoma pripelje do povečanja telesne teže in drugih zdravstvenih težav. K sreči za ta izziv obstaja rešitev! Uravnotežen obrok Enemon SLIM&FIT je praktičen in celosten obrok, ki zagotovi preskrbljenost s hranilnimi snovmi, ki jih telo potrebuje in je hkrati nizkokaloričen. Pomaga pri zmanjšanju utrujenosti, povečanju produktivnosti in je odličen za regeneracijo po športni aktivnosti.

 CEP Slovenija
kompresijska oblačila CEP

 Apomedica Apomedica je avstrijsko farmacevtsko podjetje, s sedežem v Gradcu na Štajerskem. Od leta 1968 razvija in proizvaja farmacevtske izdelke najvišje kakovosti. Tokrat se Vam predstavlja s proizvodi namenjenim športnikom. Te proizvode odlikujejo edinstvene recepture, ki temeljijo na tradicionalnih spoznanjih in najnovejših raziskavah.
 Intersport