Volkswagen 23. Ljubljanski maraton

28. oktober 2018

Razstavljavci 2018

ORGANIZATORJI TEKMOVANJ IN TURISTIČNE ORGANIZACIJE

 Istrski maraton Istrski maraton povezuje ​štiri istrska mesta​ – Koper, Izolo, Piran​ in Ankaran​. Je predvsem športni dogodek, vendar si prizadevamo, da bi bil mnogo več. ​Tekači se lahko udeležijo maratona (42 km), polmaratona (21 km) ali rekreativnega teka (10 km).​ Prijave na maraton bodo možne od 1. decembra 2017​.​

 Mali kraški maraton Mali kraški maraton je dogodek, ki iz leta v leto podira rekorde in privablja mednarodno zasedbo tekačev, ki želijo po zimskem premoru, preizkusiti svojo fizično pripravljenost.
Tekmovalci na 10 kilometrov, pretečejo manjši krog, tekmovalci na 21 kilometrov, pa večji krog, ki prečka tudi državno mejo. Poti so speljane skozi kraške vasi po idilični kraški pokrajini. Za tekmovalce je poskrbljeno ob progi, kjer so postavljene okrepčevalnice s sadjem, pijačo, energetskimi napitki, sladkorjem in keksi. Za lažje premagovanje kilometrov na poti do cilja, pa jih bodo pozdravile tudi glasbene skupine in bogat spremljevalni program.

 Maraton treh src Maraton z največjo tradicijo v Sloveniji in JV Evropi
 Linz Marathon
Drugi največji maraton v Avstriji

 Cortina Dobbiaco Run  
 Bibione Half Marathon  
 Sarnico Lovere Run  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

RAZSTAVLJAVCI

 
 Eleven Sportswear
Eleven športna oblačila

 Ice power
Hladilni geli Ice power za hitro lajšanje bolečin in hitrejšo regeneracijo

 Salming Salming je ena od najhitreje rastočih športnih znamk. Salming copate in oblačila uporabljajo vrhunski igralci in klubi po celi Evropi. Prisoten je v petih športih: tek, rokomet, floorball, squash in badminton.
Copati Salming so edinstvena kombinacija lahkotnosti, blaženja in stabilnosti. Skupaj s Salmingovimi tehnologijami športni copati predstavljajo izjemno agilen copat. Vse to pomaga igralcu pri pravilnem koraku in poziciji telesa, kar je tudi bistvo preprečevanja poškodb. Salming predstavlja celotno filozofijo, kako teči hitreje, brez poškodb in kako se ob tem zabavati. Poskusite Salming tekaške copate in oblačila, si oglejte Salming Tekaško akademijo in si na podlagi posnetkov izboljšate pravilen način teka.
V letu 2016 je Salming sports je postal uradni opremljevalec oblačil in obutve za Evropsko rokometno zvezo, Velux ligo prvakov in Žensko ligo prvakinj!

 Joma sport Tekaška oblačila in obutev
 Topatlet
Skrbno izbrana športna prehrana proizvedena v Evropi. Pod nadzorom Zdravstvenega inšpektorata in Inšpektorata za varno hrano.

 Garmin Raziščite vse naše nosljive naprave, od merilnikov aktivnosti do pametnih ur.
 Bauerfeind
Pozitiven učinek kompresije na delo mišic med in po športni aktivnosti je potrjeno z različnimi študijami. Pri nemškem podjetju Bauerfeind z 80 letno tradicijo tkanja se tega zelo zavedamo zato imamo v svojem proizvodnem program in ponudbi vrhunske kompresijske nogavice za različne športe ter aktivne opornice Train. Športom kjer je veliko sprememb položaja smeri gibanja (košarka, rokomet, nogomet) so namenjene nogavice Training, pri vzdržljivostnih športih (marathon, kolesarjenje) pa priporočamo nogavice Performance, ki so namenjene tudi hitrejši regeneraciji.

 Hoka one one
HOKA ONE ONE je čevelj za vse vrste tekačev, od amaterskih tekačev do vrhunskih atletov, ki želijo izboljšati svoje dosežke. Mi nadaljujemo s svojim tempom in vodimo tekaško revolucijo. Vabimo vas, da se nam pridružite na naši poti in tečete naprej.