Volkswagen 24. Ljubljanski maraton

27. oktober 2019

Razstavljavci 2018

ORGANIZATORJI TEKMOVANJ IN TURISTIČNE ORGANIZACIJE

INFO TOČKA VW Ljubljanski maraton Info točka VW Ljubljanskega maratona. Odgovorimo na vsako vprašanje!
Trgovinica VW Ljubljanski maraton
Pridite v našo prodajalnico artiklov VW ljubljanskega maratona. S čim vam lahko postrežemo?

Istrski maraton Istrski maraton povezuje ​štiri istrska mesta​ – Koper, Izolo, Piran​ in Ankaran​. Je predvsem športni dogodek, vendar si prizadevamo, da bi bil mnogo več. ​Tekači se lahko udeležijo maratona (42 km), polmaratona (21 km) ali rekreativnega teka (10 km).​ Prijave na maraton bodo možne od 1. decembra 2017​.​

Mali kraški maraton Mali kraški maraton je dogodek, ki iz leta v leto podira rekorde in privablja mednarodno zasedbo tekačev, ki želijo po zimskem premoru, preizkusiti svojo fizično pripravljenost.
Tekmovalci na 10 kilometrov, pretečejo manjši krog, tekmovalci na 21 kilometrov, pa večji krog, ki prečka tudi državno mejo. Poti so speljane skozi kraške vasi po idilični kraški pokrajini. Za tekmovalce je poskrbljeno ob progi, kjer so postavljene okrepčevalnice s sadjem, pijačo, energetskimi napitki, sladkorjem in keksi. Za lažje premagovanje kilometrov na poti do cilja, pa jih bodo pozdravile tudi glasbene skupine in bogat spremljevalni program.

Maraton treh src Maraton z največjo tradicijo v Sloveniji in JV Evropi
Bovec maraton
Udeleženci Bovec maratona so na vseh treh preizkušnjah v stiku z naravo. Tek ob vznožju bovških vršacev , skozi slikovite vasice, ob bistri Soči, Učji, Lepenci in Koritnici, prek visečih mostov bo za tekačice in tekače nepozabno doživetje. Bovec maraton ne omogoča rekordnih dosežkov je pa zagotovo eden najlepših in uživaških tekov. Poleg tekaških preizkušenj je za tekače in spremljevalce organiziran bogat spremljevalni program.  

Pušeljc gorskih tekov  
4 gorski teki v letu tvorijo skupaj 4 cvetke pušeljca in pripnejo junakom, ki vse opravijo lepo spominjsko nagrado. Če hočeš postati JUNAK PUŠELJCA so tvoji izzivi v naslednjem letu:
KBK trail - 18.5.2019
Tek na Ratitovec - 1.6.2019
Podbrdo Trail Running Festival - 14.6. - 16.6.2019
Tek na Črno prst - 7.9.2019
Poleg čudovitih vrhov, kaj je še skupnega tem 4 tekom?
Prav na vseh lahko dobite ŠMORN po receptu priznanega slovenskega CHEF-a in seveda lokalne dobrote izpod planin.

Konjiški maraton  
Maraton z dušo

Turizem Ljubljana
Javni zavod Turizem Ljubljana je lokalna turistična organizacija, ki jo je ustanovila Mestna občina Ljubljana. Turizem Ljubljana spodbuja razvoj ter v sodelovanju s turističnimi ponudniki izvaja promocijo turistične ponudbe Ljubljane in regije Osrednja Slovenija.

Wizz Air Skopski maraton
Wizz Air Skopje Maraton- maraton, polmaraton, 5km, maratonske štafete - 5. maj 2019

Linz Marathon
Drugi največji maraton v Avstriji

Rijeka.Run RIJEKA.RUN 22.4.2019. - 23. festival trčanja u Rijeci u slopu kojega če se održati utrke na 42km, 24km, 10km, 6km, utrka štafeta, utrka gračana, dječja utrka, handy utrka te utrka na 539 stepenica.

Praški maraton  
Cortina Dobbiaco Run  
Bibione Half Marathon  
Sarnico Lovere Run  
Treviso Marathon  
Verona Marathon  
   
   

RAZSTAVLJAVCI

 
Inštitut za medicino športa Inštitut za medicino in šport (IMŠ) je ustanovila skupina strokovnjakov, ki po znanju in izkušnjah na področju medicine športa v Sloveniji sodijo v sam vrh. Svoje izkušnje in znanje želijo na enem mestu posredovati naprej vsem tistim, ki se ukvarjajo s športom in si tega znanja želijo ali ga pri svojih športnih dejavnostih potrebujejo kot preventivo ali kurativo. IMŠ je organiziran tako, da športnikom in trenerjem lahko nudi celostno oskrbo in sicer športno diagnostiko, medicino športa, ortopedijo, športno kardiologijo, fizioterapijo in pozno rehabilitacijo, individualno vodene treninge za ravnotežje, koordinacijo, moč, ipd. psihologijo športa, prehransko svetovanje. IMŠ tako že nudi tovrstno podporo mnogim slovenskim in tujim vrhunskim športnikom, reprezentancam, športnim zvezam in klubom. Ponosni smo na sodelovanje s kar nekaj klubi, posamezniki in zvezami, nekaj izmed naših partnerjev: Gimnastična zveza Slovenije, Veslaški klub Bled, Košarkarski klub Petrol Olimpija, Košarkarski klub Šenčur, NK Olimpija, Urbani tekači, NK Arne, NK Dol, NK Interblock, NK Šmartno, ND Slovan… 
Eleven Sportswear
Eleven športna oblačila

Ice power
Hladilni geli Ice power za hitro lajšanje bolečin in hitrejšo regeneracijo

Salming Salming je ena od najhitreje rastočih športnih znamk. Salming copate in oblačila uporabljajo vrhunski igralci in klubi po celi Evropi. Prisoten je v petih športih: tek, rokomet, floorball, squash in badminton.
Copati Salming so edinstvena kombinacija lahkotnosti, blaženja in stabilnosti. Skupaj s Salmingovimi tehnologijami športni copati predstavljajo izjemno agilen copat. Vse to pomaga igralcu pri pravilnem koraku in poziciji telesa, kar je tudi bistvo preprečevanja poškodb. Salming predstavlja celotno filozofijo, kako teči hitreje, brez poškodb in kako se ob tem zabavati. Poskusite Salming tekaške copate in oblačila, si oglejte Salming Tekaško akademijo in si na podlagi posnetkov izboljšate pravilen način teka.
V letu 2016 je Salming sports je postal uradni opremljevalec oblačil in obutve za Evropsko rokometno zvezo, Velux ligo prvakov in Žensko ligo prvakinj!

Joma sport Tekaška oblačila in obutev
Topatlet
Skrbno izbrana športna prehrana proizvedena v Evropi. Pod nadzorom Zdravstvenega inšpektorata in Inšpektorata za varno hrano.

Garmin Raziščite vse naše nosljive naprave, od merilnikov aktivnosti do pametnih ur.
Bauerfeind
Pozitiven učinek kompresije na delo mišic med in po športni aktivnosti je potrjeno z različnimi študijami. Pri nemškem podjetju Bauerfeind z 80 letno tradicijo tkanja se tega zelo zavedamo zato imamo v svojem proizvodnem program in ponudbi vrhunske kompresijske nogavice za različne športe ter aktivne opornice Train. Športom kjer je veliko sprememb položaja smeri gibanja (košarka, rokomet, nogomet) so namenjene nogavice Training, pri vzdržljivostnih športih (marathon, kolesarjenje) pa priporočamo nogavice Performance, ki so namenjene tudi hitrejši regeneraciji.

Hoka one one
HOKA ONE ONE je čevelj za vse vrste tekačev, od amaterskih tekačev do vrhunskih atletov, ki želijo izboljšati svoje dosežke. Mi nadaljujemo s svojim tempom in vodimo tekaško revolucijo. Vabimo vas, da se nam pridružite na naši poti in tečete naprej.

Enemon Uravnotežen obrok za aktiven vsakdan
Hiter življenjski tempo in nešteto vsakdanjih obveznosti nam otežuje primerno in uravnoteženo prehranjevanje, ki je pogoj za dobro zdravje in počutje. Neuravnotežena in preobilna prehrana sčasoma pripelje do povečanja telesne teže in drugih zdravstvenih težav. K sreči za ta izziv obstaja rešitev! Uravnotežen obrok Enemon SLIM&FIT je praktičen in celosten obrok, ki zagotovi preskrbljenost s hranilnimi snovmi, ki jih telo potrebuje in je hkrati nizkokaloričen. Pomaga pri zmanjšanju utrujenosti, povečanju produktivnosti in je odličen za regeneracijo po športni aktivnosti.

CEP Slovenija
kompresijska oblačila CEP

Apomedica Apomedica je avstrijsko farmacevtsko podjetje, s sedežem v Gradcu na Štajerskem. Od leta 1968 razvija in proizvaja farmacevtske izdelke najvišje kakovosti. Tokrat se Vam predstavlja s proizvodi namenjenim športnikom. Te proizvode odlikujejo edinstvene recepture, ki temeljijo na tradicionalnih spoznanjih in najnovejših raziskavah.
Intersport
Največja veriga prodajaln s športno opremo na svetu.

Društvo onkoloških bolnikov Slovenije
Moški za družbeno dokazovanje najpogosteje uporabljajo nezdrave razvade (pitje alkohola, kajenje, nezdrava hrana…). A prav ta »moškost« jih v resnici izpostavlja razvoju težkih rakavih obolenj, zaradi katerih se Slovenija uvršča med top 10 držav EU, kjer je umrljivost za rakom pri moških na prvem mestu. Prostovoljci Društva onkoloških bolnikov Slovenije bodo predstavili vseslovensko akcijo ozaveščanja o moških rakih, ki smo jo letos spoznali pod sloganom PRAVI MOŠKI SKRBI ZASE. Obiskovalci bodo v izobraževalnem kvizu lahko preverili, ali so »pravi moški« in kako dobro poznajo problematiko moških rakov. Predstavniki Društva onkoloških bolnikov Slovenije bodo odgovarjali na vprašanja, povezana s presejalnimi testi ter predvsem o nasvetih, kaj lahko ukrenete že danes, da zmanjšate dejavnike tveganja za nastanek raka.

Pravi moški skrbi za svoje zdravje in je pozoren tudi na najmanjše telesne spremembe.

Vzajemna d.v.z.
Vzajemno za zdravje in zdravo življenje.
Pri našem delu sledimo načelu vzajemnosti in stremimo k temu, da bomo postali vodilni ponudnik zavarovanj na domačem trgu. Uresničevanje poslanstva, vizije in ciljev Vzajemne temelji na vrednotah Vzajemne.

 Balega

Balega je No. 1 za nogavice v specializirani maloprodaji v ZDA in vodilna blagovna znamka na Amazon.com. in jo sedaj prvikrat najdete tudi v ponudbi v Sloveniji in širše.Asortiman poleg izjemne kvalitete krasi tudi širok barvni izbor tako za moške kot za ženske in se s točno namenskimi nogavicami prilagaja potrebam teka, pohodništva in fitnessa.

 Neolife
Prehranska dopolnila NEOLIFE | temeljijo na naravi | podpira jih znanost
NEOLIFE RAZLIKA | 60 let vrhunske kakovosti
Počutite se, izgledajte in živite BOLJE!
www.neolife.com | narocila@si.neolife.com | 01/5209-200
60 let delovanja Neolife, z misijo narediti ta svet srečnejši in bolj zdrav.
Izjemni izdelki, vrhunska znanost in velika finančna priložnost
omogočajo po celem svetu številne zgodbe o uspehu.
60 let pozitivnega vpliva na življenja ljudi!

 Virus Spletna trgovina s športnimi oblačili in dodatki za šport. V naši spletni trgovini boste našli kompresijske tekaške hlače, športne majice, kratke in dolge hlače. V ponudbi so tudi vrhunske kompresijske nogavice za tek ali kompresijske nogavice za kolesarjenje. Za vse, ki se s športom ukvarjate tudi v deževnih dneh, pa boste na sportna-oblacila.si našli nepremočljive izdelke kot so nepremočljiva zimska kapa, nepremočljive tekaške nogavice ali pohodne nogavice, kot tudi nepremočljive rokavice. Z veseljem pa vam bomo predstavili tudi CLUG – najmanjše držalo za kolo na svetu.