Volkswagen 22. Ljubljanski maraton

29. oktober 2017

Razstavljavci 2017

ORGANIZATORJI TEKMOVANJ IN TURISTIČNE ORGANIZACIJE

Pušeljc gorskih tekov

 

Gorski maraton 4 občin (GM4O 42km) se je razvil v pravi trail festival z dodatno ponudbo za najmlajše MINI 1-3km, za rekreativce z Graparskim trimčkom (GT 12km) in za tiste najbolj vzdržljive z Ultra pušeljc trail (UPT 100km). Ravno trasa UPT 100km je nastala iz 4 gorskih vrhov na katere skozi leto potekajo samostojni teki KBK TRAIL (20.5.2017), Tek na RATITOVEC (4.6.2017), PTRF (16.-18.6.2017) in Tek na ČRNO PRST (2.9.2017). Pušeljc gorskih tekov ni tekmovalnega značaja a udeleženci vseh 4 tekov za motivacijo na koncu dobijo unikatno nagrado. Vsem prireditvam pa je skupno srčnost in prijaznost domačinov ter ponudba lokalnih dobrot v neokrnjeni naravi. 

Maraton treh src


Maraton treh src - maraton z najdaljšo tradicijo v Sloveniji, ki štirikrat prečka državno mejo z Avstrijo. Pri nas "Razdalje premagujemo s srcem".

Mali kraški maraton


Pridružite se nam na največji športni prireditvi na Krasu, na Malem kraškem maratonu, ter skupaj z nami odprite tekaško sezono v Sloveniji. Predstavimo pa vam tudi veliko turističnih znamenitosti Krasa,...

22. RIJEKA.RUN


RIJEKA.RUN 22.4.2018. - 22. festival teka v Rijeki, v sklopu katerega so tek na 42km, 21km, 10km in 6km, štafeta, tek po mestnem jedru (1,8km), otroški tek, hendi tek ter tek po 539 stopnicah. Več o programu na rijeka.run.

Active traveling
Traveling to the most famous marathons in the world.
 Turizem Ljubljana Javni zavod Turizem Ljubljana je lokalna turistična organizacija, ki jo je ustanovila Mestna občina Ljubljana. Turizem Ljubljana spodbuja razvoj ter v sodelovanju s turističnimi ponudniki izvaja promocijo turistične ponudbe Ljubljane in regije Osrednja Slovenija.

RAZSTAVLJAVCI

 

Adidas


Adidas športna in tekaška oprema

Apomedica

Apomedica je avstrijsko farmacevtsko podjetje, s sedežem v Gradcu na Štajerskem. Od leta 1968 razvija in proizvaja farmacevtske izdelke najvišje kakovosti. Tokrat se Vam predstavlja s proizvodi namenjenim športnikov. Te proizvode odlikujejo edinstvene recepture, ki temeljijo na tradicionalnih spoznanjih in najnovejših raziskavah.

Continental pnevmatike


Srce in duša tekaškega športa, gumena zmes za tekače!
Po navdihu tehnologije izdelave pnevmatik. V sodelovanju s podjetjem Continental, vrhunskim proizvajalcem pnevmatik, adidas svoje tekače svetovnega formata opremlja s tehnologijo, ki se je doslej uporabljala v visoko zmogljivih pnevmatikah. Učinek je enkraten. Od optimalne zavorne učinkovitosti pnevmatik do najboljšega oprijema tekaških čevljev.
Tehnologija izdelave pnevmatik, ki vam zagotovi dodaten pospešek
Borite se v vsakem letnem času in na mokrih ali suhih podlagah – Continental vam zagotavlja oprijem, ki ga potrebujete.
Občutno večji oprijem
V čevljih adidas adizero BOOST s Continentalovo tehnologijo boste imeli več oprijema kot v konkurenčnih tekaških čevljih.
Neprekosljive zmogljivosti
Od leta 2011 dalje tekači vsako leto postavijo nov svetovni rekord v maratonskem teku v čevljih adidas adizero s podplati Continental Traction Compound.
Bogato znanje proizvajalca pnevmatik Continental
Vemo, kaj delamo, saj smo v panogi proizvodnje pnevmatik že dolgo: več kot 140 let tehnologij izdelave pnevmatik je privedlo do oprijema na povsem novi ravni.

Ice power


Ice power - za hitro lajšanje bolečin. Linija hladilnih gelov, pršil in krem, ki lajšajo bolečine v mišicah in sklepih ter pomagajo pri hitrejši regeneraciji.

Intersport

Športna oprema, obutev in oblačila priznanih blagovnih znamk

Salming


Salming je ena najhitreje rastočih športnih znamk. Tekaške copate in oblačila Salming uporabljajo tako rekreativni, kot vrhunski športniki po celi Evropi. Prisoten je v petih športih: tek, rokomet, floorball, squash in badminton.
Copati Salming so edinstvena kombinacija lahkotnosti, blaženja in stabilnosti. Skupaj s Salming tehnologijo športni copati predstavljajo izjemno agilen copat. Prav to pomaga igralcu pri pravilnem koraku in položaju telesa, kar je najbolj pomembno pri preprečevanju poškodb. Salming predstavlja celotno filozofijo, kako teči hitreje, brez poškodb in kako se ob tem zabavati. Poskusite Salming tekaške copate in oblačila, ter si oglejte Salming tekaško akademijo in si na podlagi posnetkov izboljšajte način teka.
V letu 2016 je Salming sports postal uradni opremljevalec igralcev pri Evropski rokometni zvezi, Velux ligi prvakov in Ženski ligi prvakinj!

Volkswagen / Porshe Slovenija