Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

25. oktober 2020

S Telekom Slovenije na Ljubljanski maraton

Uradni telekomunikacijski partner letošnjega maratona je Telekom Slovenije, ki je pripravil aplikacijo za spremljanje tekaških časov v živo. Na spletni strani ljmaratonvzivo.si lahko v času maratona spremljate, kakšen tempo imajo vaši prijatelji tekači, njihove čase pa delite prek Facebooka in Twitterja. Za spremljanje izbranega tekača potrebujete le njegovo štartno številko. Seveda pa bo stran na voljo tudi po maratonu, za vse tekače, saj si boste lahko pogledali čase vašega teka na vsakih 5km.

Za vse športne navdušence pa smo pripravili 25 % popust pri nakupu izdelkov za šport in rekreacijo v E-trgovini Telekoma Slovenije; ponudba velja 20 15.11, izdelki pa so namenjeni vsem rekreativcem, tako za letne kot zimske športe. Več na http://ts.si/PopustMaraton.

Če pa radi tečete ob glasbeni spremljavi pa je za vas aplikacija Deezer, ki omogoča poslušanje glasbe na vašem mobitelu. Deezer ponuja izbor glasbe med več kot 35 milijoni domačih in tujih pesmi različnih žanrov. Deezer lahko naročniki storitev Telekoma Slovenije  brezplačno preizkušate 90 dni. Več o aplikaciji – link na bo na  http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/tv-in-zabava/deezer