Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

25. oktober 2020

Pridružite se projektu PRIPRAVE

Pridružite se projektu PRIPRAVE na Volkswagen Ljubljanski maraton...

Pridružite se projektu PRIPRAVE na Volkswagen Ljubljanski maraton. Priprave so namenjene tako začetnikom kot tudi izkušenim rekreativnim tekačem, ki se želite kvalitetno pripraviti na osrednjo tekaško preizkušnjo pri nas.

Za udeležbo na uradnih pripravah na Volkswagen Ljubljanski maraton bo potrebno odšteti 210,00 EUR, v ceno pa je vključen 7-mesečni trening, trikrat tedensko, v ločenih skupinah s profesionalnimi trenerji, mesečni tekaški plan, številne ugodnosti partnerjev projekta, uradna tekaška adidas majica Priprave, brezplačna predavanja in delavnice, seveda štartnina za Volkswagen 22. Ljubljanski maraton, štartna številka s priimkom udeleženca in športni paket #LJMARATON s posebnimi pozornostmi za tekače. Plačilo bo možno v enkratnem znesku, v dveh ali treh obrokih.

S projektom Priprave želimo združiti vse tekače po Sloveniji, že sedem mesecev pred dogodkom, vam ponuditi uradno in strokovno pripravo, vzbuditi dodatno motivacijo in vas povezati med seboj, tako bo Volkswagen Ljubljanski maraton živel s tekači mesece pred pokom štartne pištole.

Za vas smo pripravili 3- in 7-mesečni program uradnih priprav na Volkswagen 22. Ljubljanski maraton, program s katerim boste aktivno preživeli pomlad, poletje in jesen v letu 2017.

Pridružite se nam, začnemo 3. aprila.

http://ljmaratonpriprave.si/