Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

25. oktober 2020

Pernaton že 3. leto soustvarja maratonsko izkušnjo

Pernaton nadaljuje partnerstvo z Ljubljanskim maratonom in že tretje leto ostaja uradni regeneracijski gel Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Ko se boste pripravljali na največji tekaški spektakel v Sloveniji, ne pozabite na ogrevanje in regeneracijo vaših mišic in sklepov. Nežka Poljanšek, vrhunska fizioterapevtka in Pernaton ambasadorka svetuje: »Poslušajte svoje telo in z njim sodelujte. Ne se boriti proti njemu. Zdravje zahteva celostni pristop. Toliko energije kot jo vložite v trening, toliko jo morate vložiti v REGENERACIJO. Regeneriraj se!«

Na progi Ljubljanskega maratona bomo za vas poskrbeli na 17. kilometru na Regeneracijski točki Pernaton in vam osvežili noge s hitrimi, sproščujočimi masažami, da bo letelo do cilja.

Glavna sestavina Pernaton gela je perna ekstrakt, edinstven vir naravnih hranljivih in regenerativnih snovi. Pridobivajo ga iz zelenouste školjke, ki jih gojijo v obalnih vodah Nove Zeleandije na območju, ki je priznano zaradi čistosti morja. Regeneracijski gel vsebuje visoko količino GAG – glukozaminoglikanov, ki skrbijo za prožnost tkiv, blažijo mehanske obremenitve in povečujejo sposobnost obnavljanja vezivnega tkiva in sklepnega hrustanca.

Partnerstvo z Ljubljanskim maratonom se nam zdi močna zgodba. Navdušuje nas vsa zbrana energija posameznikov, ki premagujejo lastne meje. Vsem tekačem želimo, da dosežejo svojo osebno zmago. S ponosom bomo z vami že tretjič na 21. Ljubljanskem maratonu.