Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

25. oktober 2020

Postani mladi filharmonik!

Ciklus družinskih koncertov – za otroke in mladostnike

V Slovenski filharmoniji si v prihodnje želimo še več otroškega vrveža, zato k pozornemu spremljanju naših programov letos še posebej vabimo družine z otroki in mladostnike. 

Vljudno vabljeni na ciklus družinskih koncertov, ki tudi mladih in najmlajših obiskovalcev ne bodo razočarali. Ponujamo ŠEST glasbenih dogodkov, namenjenih različnim generacijam otrok in mladostnikov. Skupaj z nami boste, na zabaven in hkrati poučen način, spoznavali bogato domačo in tujo glasbeno zakladnico. 

Prvi koncert, z naslovom Godalna uvertura - Od Albinonija do Žuraja, bo na sporedu v soboto 13. oktobra ob 11. uri v Dvorani Marjana Kozine v Slovenski filharmoniji. Nastopil bo Komorni godalni orkester Slovenske filharmonije, ki letos beleži 25 let delovanja. Na koncertu se bomo sprehodili skozi različna slogovna obdobja ter predstavili godala in njihov zgodovinski razvoj. Primerno za otroke in mladostnike od 7. do 18. leta.

Vstopnice: blagajna Slovenske filharmonije, Kongresni trg 10, 1000 Ljubljana, med delavniki od 11. do 13. in od 15. do 17. ure ter uro pred koncertom,T +386 1 24 10 800, info@filharmonija.si

www.filharmonija.si