Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

25. oktober 2020

Za mlade športnike gre, zato migajmo skupaj - 28.9.2018

1.000 krogov okoli Parka Zvezda za 5.000 €. 

V petek, 28. septembra, bodimo dobrodelni. Skupaj z Bogomirjem Dolencem, ki že od začetka septembra teče 42 maratonov, bomo migali za dober namen. 

Pridi tudi ti in pomagaj, da vsi skupaj naredimo 1.000 krogov okoli Parka Zveza. Vsak krog namreč pomeni točno 5 €, ki jih v tvojem imenu za mlade športnike prispeva Adriatic Slovenica, veliki sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije. Za vse, ki se nam boste pridružili, je dogodek popolnoma brezplačen. Prijavite se na prizorišču. Začnete, ko se prijavite, saj. Ni skupinskega starta.  

Tek pa ni edini način, ki šteje. Lahko hodimo, poskakujemo ali na kakršenkoli način premagujemo razdaljo 400 m, kolikor znaša en krog okoli Parka Zvezda 

Predstavitev mladih olimpijcev in glasbeni gostje 

Tek in gibanje ni edino kar bo zaznamovalo zadnji septembrski petkov večer na Kongresnem trgu. Ob 20:30 se bo javnosti predstavila Mladinska olimpijska reprezentanca Slovenije Buenos Aires 2018, ki bo pred odhodom v Argentino prav tako prispevala svoj delež k našemu skupnemu cilju. 

Ves čas dogodka bo na glavnem odru potekal zanimiv spremljevalni program. Zabavali nas bodo Trkaj in Pop Design, spodbujali atraktivni Dunking Devils in Urban roof, Pričakujemo številne olimpijce, ki se nam bodo pri pridružili tudi pri teku. 

Bodite dobrodelni 

Pridružite se nam na Kongresnem trgu v Ljubljani. Naredite nekaj zase in za dober namen. Ob tem, ko bo za vsak vaš krog, zavarovalnica Adriatic Slovenica prispevala 5 €, lahko pomagate tudi sami. Z nakupom majice v vrednsoti 5 €, boste mlade športnike dodatno podprli. 

Se vidimo 28. septembra!