Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

25. oktober 2020

Continental še naprej uradna pnevmatika; bi šli z njimi na maraton v Hannover?

Continental ostaja uradna pnevmatika Volkswagen 22. Ljubljanskega maratona...

Continental ostaja uradna pnevmatika Volkswagen 22. Ljubljanskega maratona. Nemški proizvajalec vrhunskih pnevmatik je namreč podaljšal svoje sponzorsko sodelovanje z organizatorji največjega tekaškega dogodka v Sloveniji. Sodelujete v nagradni igri in z njimi že čez dober mesec dni odpotujte na maraton v Hannover!


Continental, ki poleg pnevmatik proizvaja še številke druge za vas in vaš avto ključne komponente, se je v zadnjih letih usmeril tudi na področje teka. V sklopu kampanje Občuti oprijem (Get Your Grip) proizvaja in razvija vrhunske podplate za tekaške copate adidas. Podplati so narejeni iz gumene zmesi Continental Rubber™, ki ob tem, da zmanjšuje obremenitev sklepov, tekačem ponuja tudi vrhunski oprijem in boljšo stabilnost ter s tem odlično izhodišče za izboljšavo dosedanjih rekordov. Na tovrstnih tekaških čevljih so bili postavljeni tudi zadnji trije svetovni rekordi v maratonu.

 

Del Continentalove sponzorske aktivacije za Ljubljanski maraton je že drugo leto zapored tudi sodelovanje na njihovem »domačem« maratonu v Hannovru, kjer se je leta 1871 začela uspešna zgodbo, del katere je danes več kot 220.000 zaposlenih v več kot 50 državah širom sveta. Če bi radi 9. aprila občutili svoj oprijem na maratonu, ki je nekaj posebnega tudi zaradi obiskovalcev ob progi – lani se jih je zbrali kar okrog četrt milijona – kliknite tukaj za več podrobnosti.