Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

25. oktober 2020

FUN tek

1. KRAJ PRIREDITVE
Središče mesta Ljubljane

2. DATUM IN ČAS PRIREDITVE
Sobota, 26. oktober 2019, ob 17.00

FUN-1_1

3. PRIREDITELJ
Mestna občina Ljubljana

4. IZVAJALEC
TIMING Ljubljana, društvo za izvedbo športnih programov

5. UDELEŽBA
Tek je namenjen vsem udeležencem, ki želijo biti del maratonskega dogajanja in se pri tem zabavati. Na FUN teku ne bomo merili časov, lahko pa si bodo udeleženci pogledali svoj čas na semaforju, ki bo postavljen v cilju. Namen teka je združiti vse posameznike, skupine, društva ali organizacije, da se udeležijo tekaškega dogajanja in opozorijo nase ali na svojo dejavnost, prizadevanja. Nase udeleženci lahko opozarjajo skozi enotna oblačila, kostume, maskote ali pa le pridejo in se pridružijo z razlogom, ker so maratonske tekaške razdalje morda to leto še predolge. FUN tek je dogodek, ki vas spodbuja h kreativnosti, drznosti in drugačnosti.

FUN-2_1

6. PRIJAVE
Prijave sprejemamo 24. in 25. oktobra na Gospodarskem razstavišču od 9. do 19. ure in 26.10.2019 od 11. do 16.30 ure v šotoru na Trgu republike.

7. PRIJAVNINA
Prijavnina za FUN tek znaša simboličnih 5 EUR in jo vplačate ob prevzemu štartne številke na Gospodarskem razstavišču oz. na Trgu republike. Ves izkupiček prijavnine bomo podarili dobrodelni organizaciji, ki bo prejela največ glasov oddanih ob prijavi na FUN tek.

8. NAGRADE
Vsak prijavljeni udeleženec, ki bo nastopil na FUN teku, bo prejel spominsko štartno številko. 

9. ZDRAVSTVENO VARSTVO 
Vsakdo tekmuje na lastno odgovornost. Ob progi in na cilju bo dežurna zdravniška služba.

FUN-3_1

10. TRASA PROGE

Štart teka je na Slovenski cesti pred Namo, cilj pa na Kongresnem trgu. Trasa FUN teka poteka enako kot trasa srednješolskega teka. Skupna dolžina teka znaša 3.150 m.

11. SPLOŠNA DOLOČILA 
Tek ni tekmovalnega značaja, zato zanj ne veljajo tekmovalna pravila.

Organizacijski odbor Volkswagen 24. Ljubljanskega maratona
Župan: Zoran Janković