Volkswagen 24. Ljubljanski maraton

27. oktober 2019

Razstavljavci 2019

ORGANIZATORJI TEKMOVANJ IN TURISTIČNE ORGANIZACIJE

INFO TOČKA VW Ljubljanski maraton Info točka VW Ljubljanskega maratona. Odgovorimo na vsako vprašanje!
Trgovinica VW Ljubljanski maraton
Pridite v našo prodajalnico artiklov VW ljubljanskega maratona. S čim vam lahko postrežemo?

Istrski maraton Istrski maraton povezuje ​štiri istrska mesta​ – Koper, Izolo, Piran​ in Ankaran​. Je predvsem športni dogodek, vendar si prizadevamo, da bi bil mnogo več. ​Tekači se lahko udeležijo maratona (42 km), polmaratona (21 km) ali rekreativnega teka (10 km).​

Mali kraški maraton Mali kraški maraton je dogodek, ki iz leta v leto podira rekorde in privablja mednarodno zasedbo tekačev, ki želijo po zimskem premoru, preizkusiti svojo fizično pripravljenost.
Tekmovalci na 10 kilometrov, pretečejo manjši krog, tekmovalci na 21 kilometrov, pa večji krog, ki prečka tudi državno mejo. Poti so speljane skozi kraške vasi po idilični kraški pokrajini. Za tekmovalce je poskrbljeno ob progi, kjer so postavljene okrepčevalnice s sadjem, pijačo, energetskimi napitki, sladkorjem in keksi. Za lažje premagovanje kilometrov na poti do cilja, pa jih bodo pozdravile tudi glasbene skupine in bogat spremljevalni program.

Maraton treh src Maraton z največjo tradicijo v Sloveniji in JV Evropi
Bovec maraton
Udeleženci Bovec maratona so na vseh treh preizkušnjah v stiku z naravo. Tek ob vznožju bovških vršacev , skozi slikovite vasice, ob bistri Soči, Učji, Lepenci in Koritnici, prek visečih mostov bo za tekačice in tekače nepozabno doživetje. Bovec maraton ne omogoča rekordnih dosežkov je pa zagotovo eden najlepših in uživaških tekov. Poleg tekaških preizkušenj je za tekače in spremljevalce organiziran bogat spremljevalni program.  

Pušeljc gorskih tekov  
4 gorski teki v letu tvorijo skupaj 4 cvetke pušeljca in pripnejo junakom, ki vse opravijo lepo spominjsko nagrado. Če hočeš postati JUNAK PUŠELJCA so tvoji izzivi v naslednjem letu:
KBK trail
Tek na Ratitovec
Podbrdo Trail Running Festival
Tek na Črno prst
Poleg čudovitih vrhov, kaj je še skupnega tem 4 tekom?
Prav na vseh lahko dobite ŠMORN po receptu priznanega slovenskega CHEF-a in seveda lokalne dobrote izpod planin.

Konjiški maraton  
Maraton z dušo

Turizem Ljubljana
Javni zavod Turizem Ljubljana je lokalna turistična organizacija, ki jo je ustanovila Mestna občina Ljubljana. Turizem Ljubljana spodbuja razvoj ter v sodelovanju s turističnimi ponudniki izvaja promocijo turistične ponudbe Ljubljane in regije Osrednja Slovenija.

   
   
   
   

RAZSTAVLJAVCI