Volkswagen 24. Ljubljanski maraton

27. oktober 2019

Razstavljavci 2019

ORGANIZATORJI TEKMOVANJ IN TURISTIČNE ORGANIZACIJE

INFO TOČKA VW  Ljubljanski maraton
Info točka VW Ljubljanskega maratona. Odgovorimo na vsako vprašanje!
Trgovinica VW Ljubljanski maraton
Pridite v našo prodajalnico artiklov VW ljubljanskega maratona. S čim vam lahko postrežemo?

Bovec maraton Udeleženci Bovec maratona so na vseh treh preizkušnjah v stiku z naravo. Tek ob vznožju bovških vršacev , skozi slikovite vasice, ob bistri Soči, Učji, Lepenci in Koritnici, prek visečih mostov bo za tekačice in tekače nepozabno doživetje. Bovec maraton ne omogoča rekordnih dosežkov je pa zagotovo eden najlepših in uživaških tekov. Poleg tekaških preizkušenj je za tekače in spremljevalce organiziran bogat spremljevalni program.  

Istrski maraton Istrski maraton povezuje ​štiri istrska mesta​ – Koper, Izolo, Piran​ in Ankaran​. Je predvsem športni dogodek, vendar si prizadevamo, da bi bil mnogo več. ​Tekači se lahko udeležijo maratona (42 km), polmaratona (21 km) ali rekreativnega teka (10 km).​

Mali kraški maraton Mali kraški maraton je dogodek, ki iz leta v leto podira rekorde in privablja mednarodno zasedbo tekačev, ki želijo po zimskem premoru, preizkusiti svojo fizično pripravljenost.
Tekmovalci na 10 kilometrov, pretečejo manjši krog, tekmovalci na 21 kilometrov, pa večji krog, ki prečka tudi državno mejo. Poti so speljane skozi kraške vasi po idilični kraški pokrajini. Za tekmovalce je poskrbljeno ob progi, kjer so postavljene okrepčevalnice s sadjem, pijačo, energetskimi napitki, sladkorjem in keksi. Za lažje premagovanje kilometrov na poti do cilja, pa jih bodo pozdravile tudi glasbene skupine in bogat spremljevalni program.

Linz maraton
Drugi največji maraton v Avstriji.

Maraton treh src
Maraton z največjo tradicijo v Sloveniji in JV Evropi

Nočna 10ka Nočna 10ka je eden redkih tekov v tem delu Evrope, ki je dejansko nočni. Glavni tek, točno 10km dolg krog in pol okoli Blejskega jezera, namreč štarta točno ob 10h zvečer, ko nastopi trda tema. Reka lučk takrat zaokroži na progi okrog jezera in že pogled nanje je nekaj posebnega. Število tekačev bo letos znova rekordno: na 10km bomo gostili točno 3012 udeležencev! Če prištejemo k tej številki še otroke, ki na progi okrog Veslaškega centra tečejo ob 20h in rekreativce, ki prav tam tečejo ob 18h, bo na Bled letos prišlo krepko čez 4000 tekačev in tekačic.

Pušeljc gorskih tekov  
4 gorski teki v letu tvorijo skupaj 4 cvetke pušeljca in pripnejo junakom, ki vse opravijo lepo spominjsko nagrado. Če hočeš postati JUNAK PUŠELJCA so tvoji izzivi v naslednjem letu:
KBK trail
Tek na Ratitovec
Podbrdo Trail Running Festival
Tek na Črno prst
Poleg čudovitih vrhov, kaj je še skupnega tem 4 tekom?
Prav na vseh lahko dobite ŠMORN po receptu priznanega slovenskega CHEF-a in seveda lokalne dobrote izpod planin.

Wizz Air Skopje Marathon Wizz Air Skopje Maraton- maraton, polmaraton, 5km, maratonske štafete - 4. maj 2020
Zadar Region Obišči področje Zadra in uživaj v super športnih dogodkih! Zadarski nočni polmaraton in Falkensteiner triatlon Punta Skala!
Turizem Ljubljana
Javni zavod Turizem Ljubljana je lokalna turistična organizacija, ki jo je ustanovila Mestna občina Ljubljana. Turizem Ljubljana spodbuja razvoj ter v sodelovanju s turističnimi ponudniki izvaja promocijo turistične ponudbe Ljubljane in regije Osrednja Slovenija.

   
   
   
   

RAZSTAVLJAVCI

 
Apomedica Apomedica je avstrijsko farmacevtsko podjetje, s sedežem v Gradcu na Štajerskem. Od leta 1968 razvija in proizvaja farmacevtske izdelke najvišje kakovosti. Tokrat se Vam predstavlja s proizvodi namenjenim športnikom. Te proizvode odlikujejo edinstvene recepture, ki temeljijo na tradicionalnih spoznanjih in najnovejših raziskavah.

Bauerfeind Pozitiven učinek kompresije na delo mišic med in po športni aktivnosti je potrjeno z različnimi študijami. Pri nemškem podjetju Bauerfeind z 80 letno tradicijo tkanja se tega zelo zavedamo zato imamo v svojem proizvodnem program in ponudbi vrhunske kompresijske nogavice za različne športe ter aktivne opornice Train. Športom kjer je veliko sprememb položaja smeri gibanja (košarka, rokomet, nogomet) so namenjene nogavice Training, pri vzdržljivostnih športih (marathon, kolesarjenje) pa priporočamo nogavice Performance, ki so namenjene tudi hitrejši regeneraciji.

CEP Slovenija kompresijska oblačila CEP
Eleven
Eleven športna oblačila

Garmin  
Raziščite vse naše nosljive naprave, od merilnikov aktivnosti do pametnih ur.

Go4goal GO4GOAL so inteligentno zasnovane športne nogavice, ki poskrbijo za zaščito in najboljše pogojepri fizičnih naporih z namenom izboljšanja športnikovih zmogljivosti.
Izdelane so iz 6 visokokakovostnih tkanin, katere so nameščene na točno določene predele nogavice. Različen način pletenja pa poskrbi, da se nogavica popolnoma prilega stopalu in ga stabilizira. Zasnovane so v Sloveniji na podlagi raziskav in strokovnih mnenj tako ortopedov kot fizioterapevtov ter profesionalnih športnikov.

Hoka one one  HOKA ONE ONE je čevelj za vse vrste tekačev, od amaterskih tekačev do vrhunskih atletov, ki želijo izboljšati svoje dosežke. Mi nadaljujemo s svojim tempom in vodimo tekaško revolucijo. Vabimo vas, da se nam pridružite na naši poti in tečete naprej.

Ice power
Hladilni geli Ice power za hitro lajšanje bolečin in hitrejšo regeneracijo

Intersport
Trgovina s športno opremo

Nordic by Petra Majdic Športna trgovina Nordic s svojo ponudbo in nasveti bogati odnos njenih kupcev do aktivnega preživljanja prostega časa v obliki športnih aktivnosti in zavedanja kako pomembna naložba za zdravje je kakovostno gibanje v naravi. Smo zastopnik za finsko blagovno znamko One Way, ki ponuja pester izbor oblačil in opreme za tek, tek na smučeh, kolesarstvo, nordijsko hojo in prosti čas.

Pica fotografije
S Pica tehnologijo pridobi svoje slike s teka.

Priprave Ljubljanskega maratona To je tvoje najljubše srečanje, ki ga že dolgo čakaš.
To je skupina prijateljev, ki te žene naprej in porine čez rob.
To je skupnost, ki s teboj slavi tvoje osebne zmage.
Tukaj ne gre samo za tek.
Tukaj gre za preobrazbo v boljšo osebnost.
To je tisto, kar iščeš.
Kot masaža, ki boli in ugaja obenem.
To je pričakovanje, ki vas vznemirja.
To je bolečina, ki vas dela močnejše.
Imaš to.
Ne boš sam. Tam bomo. Zate.
To je zabava, z resnim ritmom.
To so PRIPRAVE.

Salming Salming je športnikova blagovna znamka, ki nenehno išče nove načine, nove zahteve in nove potrebe. Pri razvoju nove tekaške opreme se to Švedsko podjetje naslanja na svoj slogan "brez nesmislov" ("no nonsense") in poudarja načela naravnega teka, ki lahko iz tekača iztisne kar največ.
Stare resnice je treba pogosto ponovno preučiti in pri Salmingu se nikdar ne bojijo prekršiti pravila, če je to potrebno. Dobro je lahko vedno bolje. Vedno lahko trenirate še malo intenzivneje. Ampak včasih je to odvisno od opreme, in to so priložnosti, ki jih dodobra izkoristijo, ko razvijajo novo.

Topatlet
Skrbno izbrana športna prehrana evropskih proizvajalcev. Pod nadzorom Zdravstvenega inšpektorata in Urada za varno hrano.

Virus Spletna trgovina s športnimi oblačili in dodatki za šport. V naši spletni trgovini boste našli kompresijske tekaške hlače, športne majice, kratke in dolge hlače. V ponudbi so tudi vrhunske kompresijske nogavice za tek ali kompresijske nogavice za kolesarjenje. Za vse, ki se s športom ukvarjate tudi v deževnih dneh, pa boste na sportna-oblacila.si našli nepremočljive izdelke kot so nepremočljiva zimska kapa, nepremočljive tekaške nogavice ali pohodne nogavice, kot tudi nepremočljive rokavice. Z veseljem pa vam bomo predstavili tudi CLUG – najmanjše držalo za kolo na svetu.

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica Vzajemno za zdravje in zdravo življenje.
Pri našem delu sledimo načelu vzajemnosti in stremimo k temu, da bomo postali vodilni ponudnik zavarovanj na domačem trgu. Uresničevanje poslanstva, vizije in ciljev Vzajemne temelji na vrednotah Vzajemne.
Wikoss sport  
Poljski proizvajalec kolajn, majic, pokalov in promocijskih izdelkov