Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

25. oktober 2020

GARMIN tek 10 km

1. KRAJ PRIREDITVE 
Središče in okolica mesta Ljubljane

10-1

2. DATUM IN ČAS PRIREDITVE
Nedelja, 27. oktober 2019, ob 8.30 uri 

3. PRIREDITELJ 
Mestna občina Ljubljana

4. IZVAJALEC 
TIMING Ljubljana, društvo za izvedbo športnih programov

5. PRIJAVA 
Prijave in plačila sprejemamo samo na spletni strani najpozneje do 27.9.2019.

6. PRIJAVNINA 2019  
V ceno prijavnine je vključeno: štartna številka s čipom za enkratno uporabo, tekaška majica, torba in bon za testeninko. Prijavnino poravnate po navodilih, ki jih prejmete ob prijavi. 

Prijavnina za GARMIN tek 10 km:
- do 13. avgusta 2019 - 40 EUR
- od 14. avgusta do 13. septembra 2019 - 45 EUR
- od 14. do 27. septembra 2019 - 50 EUR

Opozorilo: tudi letos je možna skupinska prijava (z davčno številko pravne osebe). Roki prijav in višina prijavnine so enaki kot pri individualni prijavi.

ODPOVEDNI RIZIKO: S plačilom odpovednega rizika si pridružujete pravico do vračila stroškov prijavnine v primeru odpovedi nastopa na maratonu. Odpovedni riziko znaša 5 EUR in ga plačate ob prijavi. Brez plačanega odpovednega rizika vračilo v nobenem primeru (tudi z zdravniškim potrdilom) ni možno.

Rok za odjavo in vračilo prijavnine s plačanim odpovednim rizikom je 28.10.2019 pod pogojem, da štartni paket ni prevzet. Do navedenega datuma uporabnik piše na info@timingljubljana.si, kjer prejme odjavni obrazec, ga izpolni in pošlje nazaj. Izvajalec je dolžan urediti vračilo v kolikor so vsi pogoji izpolnjeni.

Prevzem štartnega paketa je možen samo v času Sejma Tečem z voucherjem prijavljenega tekača.

 10-2_1

7. TEKMOVALNE KATEGORIJE
- enotna moška kategorija 
- enotna ženska kategorija

*nastopijo lahko tekači in tekačice letnik 2003 in starejši/še, izjeme niso možneOmejitve so določene skladno s pravili AZS in IAAF. Vsako potvarjanje letnika bo obravnavano kot kršitev pravil. S prijavo jamčite, da so vsi podatki točni.

8. ZDRAVSTVENO VARSTVO 
Vsakdo tekmuje na lastno odgovornost. Priporočamo, da tekači, do 30 dni pred tekmovanjem, opravijo preventivni zdravstveni pregled in pridobijo potrditev zdravnika, da so zdravi in pripravljeni na napor. Ob progi (na vsaki okrepčevalni in vodni postaji) in na cilju maratona je dežurna zdravniška služba.

9. TRASA PROGE 
Trasa proge je ravninska. Štart teka je na Slovenski cesti, cilj na Kongresnem trgu. Trasa poteka po ulicah in cestah v središču mesta in Bežigradu. Na trasi je 1 okrepčevalna postaja.

10. NAGRADE 
Prvi trije tekmovalci in tekmovalke v absolutni kategoriji prejmejo pokale in kolajne. Spominsko priznanje z vpisanim doseženim časom lahko vsi uvrščeni tekmovalci prevzamejo v cilju oziroma si ga po končanem tekmovanju natisnejo.

10-3

11. PODELITEV NAGRAD 
Prvi trije uvrščeni posamezniki prejmejo priznanja na glavnem odru. 

12. SPLOŠNA DOLOČILA 
Tekmovanje poteka po pravilih AZS, po tem razpisu in pravilih Mednarodne atletske federacije (IAAF). Informacijska služba, ki daje vsa navodila v zvezi s tekmovanjem, posluje na Timingu Ljubljana, Staničeva 41, 1000 Ljubljana, tel: 01/234 80 00. Uradni rezultati bodo objavljeni na spletni strani
Pritožbena komisija sprejema pisne pritožbe s predloženo kavcijo v višini 40 EUR na dan tekmovanja med 9.00 in 16.00 na Kongresnem trgu v prostorih sekretariata.

Organizacijski odbor Volkswagen 24. Ljubljanskega maratona
Župan: Zoran Janković